Despre relatiile intime

Despre relatiile intime
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 116

DESCRIERE

Lise Bourbeau este autoarea unor mari best-seller-uri: Ascultă-ţi corpul - cel mai bun prieten pe care îl ai pe pământ, Corpul tău iţi spune iubeşte-te! Cele cinci rani care ne impiedica sa fim noi înşine, Da, tu eşti?, precum şi a unei autobiografii de succes. Este fondatoarea unuia dintre cele mai mari centre de dezvoltare persoanlă din Quebec. Împreună cu echipa ei realizează cursuri, ateliere şi conferinţe în toate zonele, din regiune precum şi din Europa până în Antile.

Răspunde la întrebările pe care le-a primit în timpul conferinţelor sale şi în atelierele din ultimii ani. Această carte este prima dintr-o serie care abordeaza teme diferite. Acestea sunt câteva dintre temele tratate în carte:

- De ce îmi este frică să incep o relaţie şi să mă implic într-o relaţie cu o femeie?
- Cum putem să acoperim lipsa de tandreţe din viaţa noastră? Eu ofer multă tandreţe celorlalţi dar, nie imi lipseşte tot mai mult. Cum să nu mă simt vinovată pentru că il las uneori pe soţul meu acasă cu copiii iar eu merg la o prietenă. la magazin sau pur şi simplu vreau să iau ael; să mă gândesc la mine?
- Am fost învăţaţi mereu că trebuie să in vestim in relaţia de cuplu. Cum putem face acest lucru fără să fim supuşi?
- Aş vrea să simt aceeaşi plăcere pe care o simte soţul meu când facem dragoste. Eu aş putea să mă lipsesc de sexualitate. Îl iubesc mult. Ce aş putea face în această situaţie? Ar trebui să fiu mai deschisă faţă de el?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec