Despre moarte si a muri - harta marii transformari

Despre moarte si a muri - harta marii transformari
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2010

DESCRIERE

Moartea, iată ultimul mare subiect tabu al timpurilor noastre. Se poate vorbi deschis despre orice trăire, dar nu și despre moarte. Este un subiect tratat cu reticență convețională, despre care se vorbește în șoaptă. Muribunzilor li se refuză astfel șansa ultimă de vorbi despre sentimentele lor, despre nevoile și stările lor cu familia și cu prietenii.
Perfect conştientă de încordarea nervoasă şi tensiunea sufletească manifestată între ambele părţi în urma acestei situaţii, dr. Kübler-Ross fondează un seminar la Universitatea din Chicago, pentru a lua în discuţie implicaţiile bolilor terminale asupra pacienţilor şi a celor angrenaţi în procesul de îngrijire a acestora. Bolnavii invitaţi să vorbească despre experienţele trăite au găsit, adesea, o mare uşurare în posibilitatea de a-şi exprima temerile şi sentimentele negative şi au fost capabili să atingă, ulterior, o stare de acceptare şi linişte sufletească.
"Despre moarte și a muri" este o carte ce sparge convențiile dureroase asupra marii transformări pe care o numim moarte. Este o carte eliberatoare din toate punctele de vedere, căci pe de-o parte rupe lanțurile tăcerii și ale adevărului nerostit aducând pacea aceluia care pleacă, pe de-altă parte, pe aceia care îl însoțesc, îi eliberează de teama de moarte, redându-i astfel, complet, vieții.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.020 sec