Despre frici şi credinţe

Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 96
Format: 13x20

DESCRIERE

"Toate întrebările din această carte mi-au fost puse de oameni ca tine, în timpul conferinţelor şi cursurilor pe care le-am ţinut.
Această culegere de întrebări şi răspunsuri a fost concepută ca să te ajute să pui în practică noţiunile pe care le-am dezvoltat în primele trei cărţi. Dacă nu le-ai citit încă, te-aş sfătui să o faci înainte de a începe lectura paginilor următoare.
Pentru ca această carte să-ţi fie cu adevărat de ajutor, citeşte întrebarea şi daţi mai întâi propriul răspuns înainte de al citi pe al meu.
Vei remarca faptul că sunt mai multe întrebări din partea sexului feminin decât a celui masculin. Era previzibil, deoarece femeile urmează cursuri de dezvoltare personală şi asistă la conferinţe într-un număr mai mare decât bărbaţii. E vorba de principiul feminin în sine care ne îndreaptă pe noi, femeile, spre o cercetare interioară personală. Pe de altă parte, vei vedea că majoritatea întrebărilor ar fi putut fi puse atât de către bărbaţi cât şi de către femei.
în această carte nu am tratat frica de moarte căci multe alte frici sunt legate de acest subiect. Un subiect care va face parte dintr-o altă carte care va trata moartea, lumea astrală, reîncarnarea, obsesiile şi cazurile de posedare. Totodată, frica de a nu fi respins va fi tratată în cartea despre stima de sine şi dragostea de sine.
în plus, o altă carte se va ocupa, în detaliu, de modalităţile de trecere la acţiune şi de modul cum poţi face diferenţa între dorinţă şi necesitate, control şi renunţare.
Unele întrebări din prezenta carte ar putea fi regăsite în alte cărţi, căci ating mai multe teme strâns legate.
Toate răspunsurile date aici sunt bazate pe o abordare verificată, aflate la baza filozofiei de viaţă predate de Centrul Ascultă-ţi corpul. Nu pretind că AM RĂSPUNS la toate. Dar înainte de aţi spune: "Sunt sigur că această soluţie nu o să dea rezultatul pe care-l vreau", îţi sugerez să o experimentezi de cel puţin trei ori înainte de a o abandona. Nu te lăsa păcălit de mental. Lasă-ţi mai degrabă inima să decidă şi nu teama Creată pe plan mental.
Dacă vei continua să nu foloseşti decât ceai învăţat în trecut ca să-ţi gestionezi momentul prezent şi nu experimentezi nimic nou atunci să nu fii surprins dacă puţine lucruri se vor schimba în bine în viaţa ta.
Vrei o îmbunătăţire a vieţii tale? Alege atunci să trăieşti noi experienţe!
Succes!
Cu dragoste,
Lise Bourbeau

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0143 sec