Demonii vintului

Demonii vintului
Preț: 16,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 240
Format: 10,6x18

DESCRIERE

Editia a II-a

Cititorii indragostiti de rebela si pasionala Darrielle din Istoria romantata a unui safari vor gasi in acest roman o noua poveste de iubire, iar cei care nu au cunoscut inca „vocea hipnotica de sirena” din proza Danielei Zeca sint pusi in fata unei istorii noi despre pasiune, aur si putere.

„Am proiectat sa scriu o trilogie orientala in care acest al doilea roman e o poveste a intilnirii incordate dintre «eu» si «celalalt», dintre femei si barbati deopotriva – o odisee a celor trei feluri de eroi care vor construi intotdeauna, in orice literatura, istoriile care se tin minte: Amantul, Stapinul si Profetul. Demonii vintului este cartea Stapinului indragostit.” (Daniela Zeca)

„Daniela Zeca este un maestru in arta imaginilor care rastoarna sensibilitatea, o tin la pinda, o obliga sa se predea. Proza ei reuseste sa ne atraga in surprizele nelinistilor sufletului in acelasi fel in care erau atrasi spre caravanseraiul providential calatorii rataciti in desert din O mie si una de nopti – intr-un regim regal, de eternitate.” (Horia-Roman Patapievici)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0146 sec