De ce oamenii buni fac lucruri rele? Cum să nu fii cel mai mare duşman al tău

De ce oamenii buni fac lucruri rele? Cum să nu fii cel mai mare duşman al tău
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011

DESCRIERE

Descoperirea unei vieţi pline de pasiune, de semnificaţie şi scopDebbie Ford, autoare cotată de New York Times ca fiind una dintre cele mai importante scriitoare contemporane, ne poartă către esenţa dualităţii ce acţionează fără să ştim, în fiecare dintre noi. Oferindu‑ne instrumentele cu ajutorul cărora să punem capăt procesului de auto‑sabotare, Ford ajunge în cele din urmă să dărâme faţada sinelui fals şi ne arată cum să vindecăm ruptura dintre Lumină şi întuneric şi să ducem o viaţa autentică.„Această carte genială răspunde la întrebarea: Duci o viaţă condusă de ego, sau una centrată pe suflet?”

‑ Deepak Chopra, autorul cărţilor Calea spre iubire, Cartea secretelor, Întinereşte şi trăieşte mai mult şi Viaţă după moarte„Debbie Ford expune cu o mare pricepere cea mai mare tragedie umană: pierderea sinelui autentic şi ruptura ulterioară ce distruge viaţa sinelui, cu consecinţe negative pentru ceilalţi. Recomand tuturor, din inimă, această carte.”

‑ Harville Hendrix, Ph.D., autorul cărţii Primeşte dragostea pe care ţi‑o doreşti„Debbie Ford are un stil minunat de a arunca lumină asupra întunericului nostru personal. A făcut‑o şi înainte, iar acum a reuşit să o facă din nou. Este un mare explorator al celor mai adânci aspecte personale.”

‑ Marianne Williamson, autoarea cărţilor Graţia de fiecare zi şi Iubire magicăDespre Debbie Ford:

Autoarea Debbie Ford, cotată de New York Times ca unul dintre cei mai importanţi scriitori contemporani, este o expertă de recunoaştere internaţională în domeniul transformării spirituale. Cele trei cărţi publicate anterior, Partea întunecată a căutătorilor de lumină, Intrebările potrivite, Divorţul spiritual şi Secretul umbrei au fost traduse în douăzeci şi două de limbi, şi sunt folosite ca manuale de educaţie în universităţi şi alte instituţii de educaţie şi de pregătire spirituală de pe tot globul. Este fondatoarea Institutului Ford pentru Consiliere Integrativă, o organizaţie de dezvoltare personală care îi pregăteşte toţi cei care doresc, oferindu-le calificările, diplomele şi procedeele necesare pentru a crea o formă de consiliere unică, cu impact asupra vieţilor oamenilor. Sute de Consilieri Integrativi autorizaţi folosesc marca înregistrată a lui Debbie, pentru a-i sprijini pe oameni să aibă cele mai măreţe căi în viaţă.

Misiunea lui Debbie este de „a-i face pe oameni să ducă vieţi complet integrate”. Pe lângă prelegerile ţinute la conferinţe şi în diferite grupuri din Statele Unite şi Canada, Debbie conduce personal renumitul seminar „Shadow Process Workshop”, o experienţă profund transformatoare de trei zile, care aduce în viaţa participanţilor iubire de sine şi libertate emoţională.

Adresa ei de Internet, www.debbieford.com, atrage mii de cititori în fiecare lună, cititori care doresc să obţină rezultate pozitive prin cursurile, publicaţiile şi seria ei de casete. Este, de asemenea, autoarea unei publicaţii informative, care apare de două ori pe săptămână, denumită The Right Questions in Action.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.021 sec