De ce ne este foame?

De ce ne este foame?
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8566-08-5
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 352

DESCRIERE

Soluţia Chopra pentru o scădere în greutate permanentă, stare de bine şi linişte sufletească

Viaţa înseamnă împlinire!

La ce tânjeşti acum? La mâncare? Iubire? Stimă de sine? Linişte sufletească?

De ce mâncăm uneori mai mult decât avem nevoie? Deepak Chopra ne răspunde: fiindcă nu reuşim să găsim mulţumirea şi liniştea sufletească de care avem nevoie, transformăm mâncarea în substitut al satisfacţiei emoţionale. Când motivele dezechilibrului emoţional dispar, organismul se autoreglează şi cere cât îi trebuie.

Deepak Chopra identifică mai întâi cauzele care ne împiedică să ne schimbăm atitudinea: obiceiurile proaste, teama de schimbare, descurajarea de a urma încă o dietă sau dimpotrivă, credinţa naivă că următoarea dietă va funcţiona, alături de poftele cotidiene, mai ales pentru alimentele sărate, dulci şi grase şi de faptul că ritmul modern de viaţă aproape că ne impune alegerea alimentelor nesănătoase.
Soluţia Chopra este o abordare holistică, bazată pe legătura dintre minte şi corp. Ca să ajungem la o stare ideală de împlinire sufletească şi formă fizică optimă trebuie să ne hrănim zilnic trupul cu alimente sănătoase, inima cu bucurie, compasiune şi iubire, mintea cu noi informaţii, iar spiritul cu calm şi conştiinţă de sine.
Cartea se încheie cu o secţiune de reţete delicioase şi sănătoase inspirate din meniurile Centrului Chopra şi bazate pe principiile alimentare ayurvedice, adaptate la viaţa occidentală modernă.
Oriunde te afli în viaţă, cartea de faţă te va ajuta să alegi direcţia potrivită.

Deepak Chopra este starul rock al noii spiritualităţi. -- The Guardian
Unul dintre cei mai importanţi terapeuţi ai vremurilor noastre. -- Marianne Williamson
Un autor de talia lui Deepak Chopra merită citit pentru că, medic fiind, se străduieşte să contopească misticismul oriental cu pragmatismul occidental. -- The Times

Deepak Chopra a scris peste 75 de cărţi traduse în 35 de limbi, multe dintre ele prezente pe lista de bestsellers New York Times. Îl puteţi vizita la adresa DeepakChopra.com

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.059 sec