Dati foc acestei case

Dati foc acestei case
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2011
Pagini: 536
Format: 14x22
Categoria: Romane

DESCRIERE

Un bestseller european şi o bijuterie a literaturii americane contemporane


Trei americani ajung într-un sat din Italia după cel de-al Doilea Război Mondial: un avocat naiv, un artist alcoolic şi un aristocrat şarmant, dar obsedat de femei. La o zi după întâlnirea dintre Peter Leverett şi vechiul său prieten Mason Flagg, acesta din urmă a fost găsit mort. Orele premergătoare morţii acestuia, pline de violenţă şi de o senzaţie de irealitate înnebunitoare, au fost un coşmar pentru Peter.
Trei întâmplări – o crimă, un viol şi o sinucidere – explodează în acest roman electric, plin de intensitate, aproape copleşitor prin formele dostoievskiene de manifestare a binelui şi răului.


„Styron era puternic şi mândru, teribil de bun în mânuirea limbajului.“
Kurt Vonnegut

„O operă de o extraordinară forţă a imaginaţiei.“
New York Herald Tribune

„De la bun început te captivează scenele percutante, exploatate la maximum, desfăşurarea abilă a evenimentelor, dialogurile reuşite, observaţiile rafinate.“
New York Times Book Review

„Unul dintre cele mai bune romane contemporane. Styron stăpâneşte cu măiestrie arta povestirii.“
San Francisco Chronicle

William Styron este unul dintre cei mai mari scriitori americani şi un demn continuator al tradiţiei marilor opere ale lui Hemingway şi Faulkner. Renumit pentru eleganţa prozei sale şi pentru puternicul angajament moral al lucrărilor sale, a cucerit imediat recunoaşterea internaţională şi elogiile criticii. A primit, printre numeroase distincţii, un Premiu Pulitzer şi un National Book Award (pentru celebrul roman Alegerea Sofiei).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.016 sec