Da sau nu. Ghidul deciziilor eficiente. Ediţia a III-a revizuită

Da sau nu. Ghidul deciziilor eficiente. Ediţia a III-a revizuită
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 136
Format: 14,5x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Da sau nu prezintă un sistem practic sclipitor pe care oricine îl poate folosi pentru a lua decizii mai bune, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Milioane de oameni au învăţat cum să se concentreze pe nevoile reale, cum să îşi creeze opţiuni mai bune şi să descopere consecinţele alegerilor pe care le fac şi mai ales cum să îşi identifice şi apoi să folosească integritatea şi intuiţia pentru a câştiga încrederea în sine şi eliberarea de orice temere.

Dr. Johnson este cercetător la Institutul de Studii Interdisciplinare şi profesor de Leadership la Harvard Business School. Este autorul bestsellerului Cine mi-a luat caşcavalul? şi se spune despre el că „este cel mai bun în aborda-rea subiectelor complexe şi în prezentarea unor soluţii simple şi funcţionale“.

Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ce facem, cum arătăm, ce spunem şi cum o spunem. Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută tocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei ce îşi doresc să îşi atingă scopurile propuse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.Titlu original: Yes or No™ The Guide to Better Decisions
Anul apariţiei: 2012
Număr pagini: 136 / Format: 14 × 20,5 cm
Traducător: Irina-Margareta Nistor
Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)
ISBN: 978-606-588-288-1

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.031 sec