Cuvinte de înţelepciune pentru fiecare zi

Cuvinte de înţelepciune pentru fiecare zi
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 102
Format: 14x20
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Editura FOR YOU are bucuria sa va ofere înca o carte scrisa de Paul Ferrini.

Spre deosebire de celelalte trei carti de acelasi autor aparute la editura FOR YOU si grupate sub titlul Reflectii ale Mintii Christice, IUBIRE FĂRĂ CONDIŢII, LINISTEA INIMII si MIRACOLUL IUBIRII, cartea pe care v-o oferim acum contine gânduri si idei pline de întelepciune, pentru fiecare zi a anului. Ele ne dau ocazia de a întelege principiile spirituale care actioneaza în spatele evenimentelor si circumstantelor ce se desfasoara în vietile noastre. Pentru a întelege aceste principii, este nevoie de un exercitiu zilnic, care ne ajuta sa aprofundam trairile din vietile noastre si ne încurajeaza sa ne confruntam cu adevarul – oricât de dificil ar fi acest lucru.

CUVINTE DE ÎNŢELEPCIUNE PENTRU FIECARE ZI reprezinta un instrument care ne îndruma sa întelegem lectiile spirituale continute în fiecare zi a vietii noastre.

Subiectele abordate sunt foarte variate, iar autorul nu ne ofera raspunsuri gata facute, ci ne face sa întelegem ca în fiecare întrebare pe care o punem se afla deja raspunsul, iar noi nu avem nevoie decât de o busola care sa ne arate încotro sa o luam. Folosind aceasta carte ca pe o busola, vom ajunge la propria noastra întelepciune intuitiva – iar acest drum ne duce spre limpezime interioara, pace si legatura directa cu divinul din noi.

Iata doua citate care ne dovedesc faptul ca aceasta carte ne va ajuta sa evoluam spiritual – asa cum fac, de altfel, toate cartile editurii FOR YOU:

Colindam peste tot prin lume, cautând iubirea ici si colo, în aceasta persoana sau în cealalta. Cautam peste tot, numai în propriile noastre inimi si minti, nu.

Atunci când îti dai seama ca tu esti Sursa acestei etern evazive iubiri pe care o cauti, detii cea mai importanta piesa a cunoasterii, ce se afla la îndemâna ta. Ea te va scuti de multe calatorii inutile. Te va impiedica sa apuci pe mii de drumuri care nu te duc decât catre o fundatura, catre promisiuni neonorate si catre scurtaturi care nu ajung niciodata nicaieri.(22 decembrie)

Nu poti ajuta oamenii sa se vindece, daca nu simti iubire în inima ta. Când o simti, ceea ce spui si faci va curge prin iubirea ta, nu prin frica ta – iar tu vei inspira, vei încuraja, vei înalta.

Aminteste-ti ca te afli aici pentru a da celorlalti forta, nu pentru a-i corecta sau pentru a-ti asuma raspunderea pentru durerea lor. Asa ca, nu-ti impune darul asupra celorlalti. Daruie doar celor care-ti cer ajutorul si care sunt gata sa-l primeasca. În felul acesta, nu le vei încalca teritoriul si nu-ti vei epuiza propriile energii. (7 septembrie)

Pentru fiecare zi a anului exista un astfel de grupaj de idei si cuvinte întelepte, care ne alina sufletul si ne ajuta sa ne înaltam spiritual, într-un mod placut si usor accesibil.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0501 sec