Curs limba engleza Access 3 Manualul elevului pentru clasa a VII-a (nivel pre-intermediate) - Evans, Virginia

Curs limba engleza Access 3 Manualul elevului pentru clasa a VII-a (nivel pre-intermediate) - Evans, Virginia
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2020
Categoria: Clasa a VII-a

DESCRIERE

Curs general pentru invatarea limbii engleze, nivel gimnazial-clasa a VII-a, este structurat in 10 module, organizate tematic, fiecare incluzand 6 unitati de invatare.
Manualul dezvolta cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, texte din surse contemporane, exercitii ce stimuleaza comunicarea, sectiuni de redactare si de pronuntie etc.
Fiecare unitate se incheie cu realizarea unui proiect care poate consta intr-o activitate de redactare sau de scriere a unui email, de desenat, de navigare pe internet, de alcatuire a unui poster, a unui joc, a unui chestionar etc. Fiecare modul se incheie cu o sectiune de recapitulare si autoevaluare. Interesul pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul unitatilor de invatare ce contin informatii de cultura generala din universul anglofon si a unitatilor crosscurriculare din cadrul fiecarui modul. Sunt incluse cantece, glume si jocuri, precum si sectiuni de teorie si exemple din gramatica limbii engleze si o lista de
cuvinte noi al caror rol este de a incuraja si motiva in procesul de invatare a limbii engleze. Manualul este conceput conform principiilor Cadrului European de Referinta, nivelul B1, si se adreseaza atat elevilor de clasa a VII-a, cat si adultilor, nivel pre-intermdiar.


Autori: Virginia Evans, Jenny Dooley
Nivel: Pre-Intermediate
CEF Level: B1

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.058 sec