Curs de pierdere in greutate

Curs de pierdere in greutate
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8637-31-0
Anul publicării: 2015
Pagini: 302
Categoria: Diete

DESCRIERE

Curs de pierdere in greutate. 21 de lectii spirituale ca să scapi pentru totdeauna de kilogramele în plus - Marianne Williamson

Marianne Williamson abordează pierderea în greutate dintr-o perspectivă holistică, integrând elemente de natură spirituală, emotională si psihologică, scopul fiind ceea ce Williamson numeste „pierderea constientă în greutate”.

Care este legătura dintre credintă si pierderea în greutate? Este întrebarea la care autoarea Marianne Williamson îsi propune să răspundă în această carte, care oferă un număr de 21 de lectii spirituale care te vor ajuta să scapi pentru totdeauna de kilogramele în plus.

Ignorând cauzele fundamentale si axându-ne doar asupra rezultatelor, problemele vor reapărea. Iar cauzele fundamentale ale problemelor de greutate pot fi regăsite înlăuntrul nostru, acolo unde am dat uitării perfectiunea divină. Această uitare ne poate tulbura nu doar mintea, ci si trupul, îndemnându-ne să căutăm ceea ce ne face rău si să respingem ceea ce ne este benefic.

Pe măsură ce mintea îsi recapătă inteligenta spirituală, corpul îsi va recăpăta si el inteligenta naturală.

Cele 21 de lectii ale Cursului de pierdere în greutate vă vor purta într-o călătorie sacră, profundă. Pas cu pas, veti învăta să vă schimbati relatia cu sinele – si, în consecintă, si cu propriul corp – dintr-una marcată de frică într-una bazată pe iubire. Veti reusi astfel să integrati diversele părti ale sinelui – minte, corp, spirit – pentru a redeveni, în toate privintele, asa cum Dumnezeu v-a creat, fiinte în deplină armonie cu ele însele si cu cei din jur.

Această carte se adresează, asadar, tuturor celor pentru care mâncatul compulsiv este o problemă, celor care sunt dependenti de mâncare sau care privesc mâncarea ca pe un dusman în viata lor.

După cum scrie autoarea: „Când vine vorba să te bucuri de ceea ce mănânci, zilele tale cele mai bune nu sunt în trecut, ci în viitor. Nu veti găsi aici diete chinuitoare si nesănătoase, nici nu va trebui vreodată să vă calculati obsesiv caloriile. Este vorba, pur si simplu, despre un program spiritual de reeducare a obiceiurilor alimentare gresite, despre renuntarea la tiparele disfunctionale pe care orice persoană care mănâncă excesiv le are. Pregătiti-vă, asadar, să începeti să vă raportati altfel în primul rând la propria persoană, si apoi, desigur, la alimentatia pe care o adoptati.

CUPRINS:

Introducere
Imbarcarea în călătorie

LECŢIA 1 Dărâmarea zidului
LECŢIA 2 Fiinta Supla face cunoştinţă cu Fiinţa Non-Supla
LECŢIA 3 Clădeşte-ţi altarul
LECŢIA 4 Invocă-ţi sinele real
LECŢIA 5 Incepe o poveste de iubire cu mâncarea

LECŢIA 6 Clădeşte o relaţie cu mâncarea bună
LECŢIA 7 Iubeşte-ţi corpul
LECŢIA 8 Incredinţează-te Divinităţii
LECŢIA 9 Locuieşte-ţi corpul
LECŢIA 10 Sfinteşte-ţi corpul

LECŢIA 11 Ritualizează schimbarea din tine
LECŢIA 12 Dedică-te ţie însaţi
LECŢIA 13 Trăieşte-ţi sentimentele
LECŢIA 14 îngăduie suferinţa
LECŢIA 15 Părăseşte zona singurătăţii

LECŢIA 16 Disciplină şi discipolat
LECŢIA 17 Iartă-te pe tine însaţi şi pe ceilalţi
LECŢIA 18 Respectă procesul
LECŢIA 19 Aducerea pe lume a sinelui tău real
LECŢIA 20 Operaţie pe suflet

LECŢIA 21 Strălucirea corpului

Pagini de jurnal pentru Cursul de pierdere în greutate

Despre autoare

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.061 sec