Curs de drept civil. Contracte - editia a 2-a revizuita si adaugita - Teste Grila

Curs de drept civil. Contracte - editia a 2-a revizuita si adaugita - Teste Grila
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 504
Categoria: Civil

DESCRIERE

Aflata la cea de-a doua editie, lucrarea prezinta sistematizat particularitatile contractelor civile, asa-zise „speciale”.

Intrarea in vigoare a Noului cod civil a avut, printre alte merite, si pe acela de a repune in discutia specialistilor principalele institutii de drept privat, in vederea unor eventuale reasezari si reconsiderari. Asadar, la mai bine de doi ani de la intrarea in vigoare a noii reglementari civile, a doua editie a cartii este bazata pe doctrina ce a inceput sa se formeze in materie si este in masura sa marcheze cele mai reprezentative directii de gandire la momentul actual, precum si orientarile practicii.

Pentru o mai buna coordonare cu dreptul comun in materie, volumul incepe cu o succinta prezentare a regulilor generale si continua cu o analiza a fiecarui contract, incheind cu o serie de teste grila menite sa fixeze cunostintele dobandite.

Cartea se adreseaza, in primul rand, studentilor facultatilor de drept, dar poate fi de folos oricarei persoane interesate de problematica acestui domeniu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.052 sec