Curs de contracte civile

Curs de contracte civile
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 360

DESCRIERE

Data aparitiei: Octombrie 2012


Aceasta lucrare este consacrata prezentarii si examinarii unor contracte civile reglementate de catre noul Cod civil intrat in vigoare la 1 octombrie 2011 si care sunt utilizate atat in raporturile dintre neprofesionisti, cat si in raporturile dintre profesionisti ori dintre acestia si neprofesionisti. Cartea este conceputa ca un material didactic de baza in demersul studierii acestei discipline de catre studentii facultatilor de drept.

Sunt analizate: vanzarea, schimbul, furnizarea, locatiunea (cu formele sale speciale – inchirierea locuintelor si arendarea), antrepriza, societatea, donatia, renta viagera, intretinerea, jocul, imprumutul, depozitul, asigurarea, mandatul si tranzactia.

Pe parcursul analizei sunt evidentiate si comentate elementele de modernitate si de noutate introduse de legiuitorul roman in reglementarea unor contracte clasice si, de asemenea, este semnalata solutionarea normativa a unor vechi controverse doctrinare si jurisprudentiale.

La elaborarea cartii au fost avute in vedere legislatia in vigoare pana la data de 25 septembrie 2012, precum si majoritatea opiniilor din literatura de specialitate publicata pana la aceasta data.
Date tehnice

Titlu: Curs de contracte civile
Pret: 49,00 RON
ISBN: 978-606-522-851-1
Format: Carte brosata
Pagini: 360

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0215 sec