Cunoasterea mediului - Auxiliar clasa a II-a

DESCRIERE

Auxiliarul pentru Cunoasterea mediului, in conformitate cu programa scolara, poate fi folosit pentru orice manual de clasa a II-a dupa care se studiaza aceasta disciplina.
Bogatia si varietatea imaginilor (fotografii, desene), alese cu grija si inspirat colorate, constituie un real sprijin pentru micul scolar in perceperea mediului ambiant, in formarea reprezentarilor corecte, in intelegerea relatiilor dintre fiinte si mediul lor de viata.
Pentru fiecare tema de studiu lucrarea propune o scurta sinteza a informatiei, prezentata logic si accesibil, iar secventa Vrei sa stii mai mult? se adreseaza nevoii de cunoastere, curiozitatii foarte vii la aceasta virsta.
Tipurile de exercitii variate, ingenios structurate, intr-o tehnoredactare atractiva, vizeaza toate obiectivele invatarii: recunoastere, denumire, definire, descriere, clasificare, experiment etc.
Rebusurile, jocurile, secventele de decupare si asamblare, Ghidul turistului - toate acestea contribuie la randul lor la stimularea spiritului de investigare a mediului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec