Cum sa spui DA atunci cand trupul tau spune NU - Descopera aspectele pozitive ale celor mai dificile probleme de sanatate

Cum sa spui  DA atunci cand trupul tau spune NU - Descopera aspectele pozitive ale celor mai dificile probleme de sanatate
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-92318-8-3
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 310
Format: 13x20

DESCRIERE

In goana dupa medicamente si tratamente eficiente, multi dintre noi uitam un lucru esential: vindecarea vine din interior.

Dr. Lee Jampolsky ne propune sa urmam o dieta mentala cu ajutorul careia vom descoperi forta tamaduitoare a gândirii noastre.

Cum sa spui Da atunci când trupul tau spune Nu ne prezinta o filosofie centrata pe viata, pe forta creatoare a fiecarei fiinte si pe puterea de a ne învinge teama si a depasi orice obstacol. În acest context, Iubirea este vazuta ca principala sursa a procesului de vindecare.

Cum sa spui Da atunci când trupul tau spune Nu realizeaza o conexiune interesanta între sanatatea fizica si intelect.

Pornind de la propria confruntare cu o problema de sanatate, doctorul Lee Jampolsky identifica în lucrarea sa pasii importanti pe care trebuie sa-i facem pentru a ne însanatosi.

Pentru a sprijini toate aceste teorii, autorul ne ofera un set de exercitii cu ajutorul carora vom învata cum sa acceptam Iubirea în sufletul nostru si cum sa pornim pe calea vindecarii, convingând trupul sa spuna da Vietii.

„Chiar si atunci când traim în durere si limitare, putem alege sa spunem da vietii. Atitudinea este totul. Iata mesajul acestei carti extraordinare! O recomand din toata inima!”

– Dr. John Gray, autorul cartii Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.056 sec