Cum să oprim îmbătrânirea. Ediţia a IV-a

Cum să oprim îmbătrânirea. Ediţia a IV-a
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 352
Format: 15,5x22

DESCRIERE

Un plan radical pentru a rămâne tânăr şi a face reversibil procesul de îmbătrânire.

Dacă ar exista o poţiune magică prin care să ne conservăm tinereţea, cine n-ar lua-o?
Cu toate acestea, perspectiva unui elixir al tinereţii nu mai e chiar atât de îndepărtată. Oamenii de ştiinţă au identificat deja zeci de substanţe care atacă însăşi esenţa îmbătrânirii, încetinind şi făcând reversibil procesul de deteriorare pe care îl considerăm azi ca fiind îmbătrânirea normală.
Puterile remarcabile ale acestor poţiuni contra îmbătrânirii se dezvăluie zilnic în laboratoarele din lumea întreagă — în plus, sunt uşor de obţinut şi cât se poate de sigure. Ele se găsesc în hrană, în cutia cu vitamine şi în magazinele cu produse naturiste.
Deşi vi se pare inimaginabil, stă în puterea dumneavoastră să vă menţineţi sau să vă recăpătaţi multe dintre facultăţile şi starea de bine care, de obicei, dispar treptat, odată cu vârsta.
Jean Carper, autoarea bestsellerului Cum să-ţi păstrezi sănătatea creierului, „atacă“ acum subiectul delicat al îmbătrânirii. Prin cartea de faţă, ea realizează o sinteză a gândirii actuale a mai multor oameni de ştiinţă pe tema îmbătrânirii şi oferă strategii referitoare la dietă, pe care cercetările ştiinţifice le recomandă ca având un extraordinar potenţial de a încetini efectele acestui proces.
Există dovezi clare în legătură cu faptul că putem interveni la orice vârstă asupra procesului de îmbătrânire. Nu e niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a acţiona!Jean Carper este autoare de succes, re­dac­tor de ziar şi o autoritate de prim rang în domeniul sănătăţii şi nutri­ţiei. A scris 24 de cărţi, printre care Cum să-ţi păstrezi sănătatea creierului (Curtea Veche Publishing, 2004), The Miracle Cures (Re­me­dii miraculoase), Food — Your Miracle Medicine (Alimentaţia — medicamentul miraculos) şi
The Food Pharmacy (Farmacia alimentară), 100 Simple Things You Can Do To Prevent Alzheimer’s (100 de lucruri simple de făcut pentru a preveni Alzheimerul).
A fost corespondent principal pe probleme de sănătate pentru CNN, timp în care a primit prestigiosul premiu ACE al industriei televiziunii prin cablu pentru o serie de reportaje despre cancerul cerebral. A scris sute de articole pentru pu­bli­ca­ţii din întreaga ţară şi a apărut în nu­me­roase programe de televiziune printre care: Today Show, Good Morning America, Dateline şi Extra.
Ru­brica ei lunară, Eat Smart (Mănâncă in­te­li­gent) din suplimentul USA Weekend al Gannett’s Sunday, este preluată în 600 de ziare pe tot cuprinsul Statelor Unite, cu peste 50 de milioane de cititori fideli.
A primit un premiu de „excelenţă în jur­nalism“ pentr­u cartea inovatoare Cum să oprim îmbătrânirea din partea Asociaţiei Americane pe Probleme de Îmbă­trâ­nire în cadrul căreia a ocupat şi funcţia de vice­­preşe­dinte. Este membră a consiliului consultativ al American Bo­ta­ni­cal Council, cea mai avizată sursă de in­for­ma­ţii despre ierburile medicinale.
A absolvit Ohio Wesleyan University of De­­laware din partea căreia a primit pre­miul pentru realizări deosebite.
În prezent locuieşte în Washington DC şi Florida.Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entităţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizic şi spiritual. Căile medicinei clasice se îmbogăţesc, viziunea asupra bolii şi bolnavilor se schimbă, iar informaţia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

Colecţia „Să fii sănătos“ deschide publicului noi căi pentru a înţelege de unde vine boala, cum se poate vindeca şi mai ales ce poate face pentru menţinerea sănătăţii şi pentru a se bucura pe deplin de viaţă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.045 sec