Cum sa iti cureti casa de fantome si spirite

Cum sa iti cureti casa de fantome si spirite
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-93654-8-9
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 230
Format: 13x20
Categoria: Bioenergie

DESCRIERE

Incercarea de a-ţi curăţa casa de o fantomă printr-o metodă greşită, ar putea cauza mai mult rău decât bine, întrucât fantoma poate deveni furioasă şi se poate manifesta ca atare.

Uneori, unele metode nu funcţionează din diverse motive.

Motivul principal ar fi că, persoana care foloseşte metoda, nu crede că aceasta va funcţiona.

Este foarte important să crezi pe deplin că ceea ce faci îşi va atinge scopul.

Debi Chestnut a avut toată viata capacitatea de a vedea si a vorbi cu fantomele. Ca si cercetător paranormal de peste 25 de ani, ea sustine conferinte si organizează workshopuri pentru a ajuta oamenii să înteleagă mai bine activitatea paranormală.

Această carte te va ajuta să identifici tipul de spirit pe care îl ai în casa ta şi metoda cea mai potrivită de a scăpa de el…

Fragmente din carte:

…una dintre cele mai frecvente cauze privind o activitate care aparţine aparent unei fantome, poate fi atribuită defecţiunilor electrice. Dacă se întâmplă ca luminile să se pornească şi să se oprească singure, apelează la un electrician autorizat pentru a verifica orice problemă electrică posibilă, şi dacă este găsită vreuna, remediaz-o. Dacă după toate reparaţiile, te confrunţi În continuare cu aceleaşi probleme, atunci este posibil să ai un musafir nedorit în casa ta, sub forma unei fantome sau a unui spirit.

Câmpuri Electromagnetice de înaltă Frecvenţă (EMF-uri)

În momentul în care electricianul este acasă la tine sau la birou, roagă-l să folosească un detector de EMF-uri, pentru a descoperi orice posibile câmpuri electromagnetice de înaltă frecvenţă.

În lumea paranormalului, noi numim locurile unde se manifestă un câmp electromagnetic de înaltă frecvenţă, spaţiul fricii.

Aceasta se întâmplă deoarece, câmpurile electromagnetice de înaltă frecvenţă pot provoca halucinaţii, sentimentul că eşti urmărit, furnicături În tot corpul, precum şi alte simptome, în funcţie de persoană.

Corpurile oamenilor pot reacţiona diferit la aceste câmpuri de frecvenţă înaltă, dar simptomele de mai sus sunt cele mai des întâlnite.

Toate simptomele de mai sus pot fi considerate consecinţa prezenţei unei fantome sau a altui tip de fantasmă în casa ta, dar înainte de ajunge la o concluzie, cheamă un electrician să verifice undele EMF din casă sau de la locul tău de muncă.

Recent, am avut de-a face cu un caz în care oamenii susţineau că simt furnicături în picioare, că sunt urmăriţi şi aveau senzaţia că sunt atacaţi în somn. Chiar şi eu am fost destul de convinsă că se confruntau cu o entitate demonică.

Preotul a venit de mai multe ori să facă sfinţirea casei şi slujbe uşoare de exorcizare a proprietăţii, în încercarea de a scăpa de ceea ce era acolo, dar rară niciun rezultat.

Ei au chemat un electrician care a descoperit că panourile lor electrice nu au fost împământate corect, şi câmpurile de înaltă frecvenţă erau prezente peste tot în casă. Odată ce totul a fost reparat corespunzător, toate sentimentele şi experienţele au încetat imediat.

Dintr-o Dată S-a Făcut Frig Aici?

Există o teorie printre investigatorii paranormali, conform căreia frigul din colţurile unei încăperi poate fi determinat de prezenţa unei fantome sau a unui spirit.

Teoria spune că, pentru a se manifesta, o fantomă are nevoie de energie.

Fantoma, sau orice alt tip de entitate va absorbi toată energia din cameră ca un vacuum uriaş, cauzând răcirea camerei, iar în cazuri extreme, o cameră poate deveni atât de rece, încât îţi vei putea vedea propria respiraţie.

Explicaţia logică pentru acest lucru ar fi curentul care vine de la o fereastră sau de la o uşă deschisă sau întredeschisă sau ar putea fi ceva în neregulă cu sistemul de încălzire din locaţie.

Verifică dacă nu intră curent prin spaţiile din jurul ferestrelor şi al uşilor, şi apelează la un instalator care să verifice soba şi întregul sistem de încălzire, inclusiv sistemul de conducte, pentru a te asigura că totul funcţionează corespunzător…


CUPRINS:

Introducere

Capitolul 1: Este o fantomă cu adevărat?

Capitolul 2: Să vorbim despre fantome

Capitolul 3: Forme de bântuire

Capitolul 4: Cum a ajuns fantoma acolo?

Capitolul 5: Cum să te protejezi înainte de a încerca să scapi de fantome

Capitolul 6: Cum să scapi de fantome

Capitolul 7: Când este momentul să apelezi la un medium sau la un investigator paranormal

Capitolul 8: Cum să îţi protejezi spaţiul de spirite

Concluzie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec