CUM SA GATESTI CU ALIMENTE CARE COMBAT CANCERUL

CUM SA GATESTI CU ALIMENTE CARE COMBAT CANCERUL
Preț: 77,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 272
Format: 12x20

DESCRIERE

Cum să găteşti cu alimente care combat cancerulAcum dacă ştim despre calităţile minunate pe care le au pentru sănătatea noastră ceaiul verde, ciocolata neagră sau vinul roşu, cum învăţăm să le încorporăm în dieta noastră zilnică?

Anticipând această dilemă, autorii Richard Beliveau şi Denis Gingras au făcut încă o dată echipă şi împreună cu bucătari profesionişti de talie mondială au creat cartea Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul. Reţetele cuprinse în interiorul acestei cărţi sunt alese cu multă atenţie şi diversificate într-un mod ingenios astfel încât să răspundă pe deplin şi nevoilor unei diete vegetariene.

Ingredientele sunt uşor de găsit, iar acest lucru este cu adevărat minunat! Cu uşurinţă poţi dobândi un lucru atât de valoros: starea ta de bine!

Este mai mult decât o carte; este un izvor de informaţii folositoare şi competente care te ajută nu doar să previi apariţia cancerului sau să îi stopezi evoluţia, ci şi să îţi păstrezi sănătatea!

Bazată pe informaţii din cercetări ştiinţifice recente, cartea Cum să găteşti cu alimente care combat cancerul este completarea esenţială a bestseller-ului internaţional Alimente care combat cancerul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.060 sec