Cum sa gândesti ca un milionar

Cum sa gândesti ca un milionar
Preț: 13,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 94
Format: 13x20

DESCRIERE

Cum sa gândesti ca un milionar ne învata termini pe cât de simpli, pe atât de usor de înteles, dublati de procedure practice simplu de aplicat care au la baza Legea Universala, cum sa deschidem poarta catre un mod de gândire revolutionar, capabil sa ne schimbe viata. Paginile cartii de fata sunt o adevarata mina de aur, cuprinzând retete ale succesului ce nu pot da gres.

Cum sa gândesti ca un milionar nu merita sa fie citita superficial, peste noapte. Cartea contine foarte multa întelepciune si ar trebui citita lent, pentru a absorbi aceasta întelepciune în propria fiinta. Sfatul meu este ca dupa ce o veti citi o data sau de doua ori, sa reluati lent lectura ei, reflectând asupra pasilor descrisi la sfârsitul fiecarui capitol si aplicându-i în viata dumneavoastra, în functie de natura si de capacitatea dumneavoasta de întelegere.

# Va recomand tuturor sa cititi aceste pagini cu mintea deschisa catre toate posibilitatile. Experienta personala m-a învatat ca daca aplici principiile descrise în carte, nu exista nici cea mai mica îndoiala ca ele vor da rezultate, conducând la un succes nelimitat. Becky Benenate, Director editorial al New World Library

Fragmente din carte

Marile schimbari se produc întotdeauna mai întâi în interior, si abia apoi în exterior. Lupta se da la radacina fiintei, acolo unde se afla urzeala gândurilor noastre, paradigmele fundamentale în care credem, care ne definesc caracterul si creeaza lentilele prin care privim lumea în care traim.

Formula infailibila a succesului si a împlinirii este intentia foarte clar formulata de a face ceva, nedublata însa de atasamentul fata de rezultatele obtinute.

Acesta este adevarul curat: valoarea dumneavoastra este infinit mai mare decât credeti la ora actuala. Daca nu va dati seama de acest lucru este pentru ca nimeni nu vi l-a spus pâna acum.

Una din principalele legi ale mintii face ca energia sa se îndrepte întotdeauna în directia gândurilor. Daca va veti gândi în mod constant la telul propus, facând din el o veritabila idee fixa, întreaga dumneavoastra energie se va canaliza catre îndeplinirea lui. Gratie activitatii continue a subconstientului, circumstantele si oamenii din jur va vor ajuta sa va atingeti acest scop într-o maniera care va va lua de multe ori prin surprindere.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.025 sec