CUM SA ELIBEREZI ARTISTUL DIN TINE. CALEA ARTISTULUI CATRE O CREATIVITATE SUPERIOARA

CUM SA ELIBEREZI ARTISTUL DIN TINE. CALEA ARTISTULUI CATRE O CREATIVITATE SUPERIOARA
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-2199-3
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 232
Format: 14,5x20,5

DESCRIERE

De-a lungul veacurilor, artistii au vorbit despre inspiratie, marturisind ca le vorbea Dumnezeu sau ingerii. In epoca pe care-o traim, astfel de conceptii, precum si aceea ca arta este o experienta spirituala, sunt rareori pomenite. Si totusi, experienta centrala a creativitatii este mistica. Deschizandu-ne sufle-tele catre ceea ce trebuie facut, il intalnim pe Dumnezeu.
Fata de munca noastra dam dovada de devotiunea calugarilor, si, intocmai ca si ei, unii dintre noi vor fi vizitati de viziuni, iar altii vor trudi in toate zilele, cunoscand gloria doar de la distanta, ingenunchind in capela, dar neprimind niciodata un Tony, ori un Oscar, sau un premiu National Book. Si totusi, vocea linistita si mica poate sa vorbeasca in noi la fel de tare ca in oricine altcineva.
Astfel ca ne rugam. Cativa vor cunoaste faima. Onoarea insa ii va vizita pe toti cei care muncesc. Ca artisti, experimentam faptul ca Dumnezeu e in detalii€. Producandu-ne arta, ne facem vietile artistice. Producandu-ne arta, ne intalnim direct cu mana Creatorului nostru.

Julia Cameron

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec