Cum sa cuceresti un barbat pe e-mail, messenger si Facebook

Cum sa cuceresti un barbat pe e-mail, messenger si Facebook
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 200
Format: 10,7x17,8

DESCRIERE

Într-o căutare pe Google, cele trei cuvinte cheie prinse în titlu (email, messenger, Facebook) returneză următoarele date statistice:

email = 2,950,000,000 results.
messenger = 896,000,000 results.
Facebook = 4,570,000,000 results.


Deşi cartea anunţă că se adresează în principal femeilor, fiind un manual practic de persuasiune pentru femei, ea poate fi la fel de utilă şi pentru bărbaţi. "O carte ce ar trebui interzisă bărbaților", în fond nu poate decât să ne stârnească curiozitatea şi să ne facă să ignorăm interdicţiile.

Întreaga carte este scrisă într-un limbaj viu, dinamic şi cât se poate de actual, punând în evidenţă principiile persuasiunii și ale comunicării eficiente. În plus, cartea este constituită în principal din elemente de natură practică, iar la sfârșitul fiecărui capitol se găsesc exerciții de verificare a cunoștințelor proaspăt dobândite.

Mai mult decât un ghid de online dating, cartea este ghidată şi animată de povestea romantică dintre Eva și Alexandru. Scrisă din perspectiva unei poveşti cu personaje care ai zice că sunt reale, cartea dezvăluie un număr mare de situații ce se întâlnesc frecvent în lumea reală (desconsiderare, minimalizare, lipsa respectului etc.), transformându-se efectiv în ceea ce primul subtitlu promite: un manual PRACTIC de persuasiune.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0577 sec