Cum sa creezi adevarata prosperitate

Cum sa creezi adevarata prosperitate
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8637-39-6
Anul publicării: 2015
Pagini: 218

DESCRIERE

Cum sa creezi adevarata prosperitate - Shakti Gawain

Cum să creezi adevărata prosperitate aduce în prim plan o perspectivă inedită asupra prosperitătii si vietii armonioase. Definitia prosperitătii, nu constă, în viziunea lui Gawain, în posesiunea numeroaselor bunuri materiale si în tone de bani, ci mai degrabă în dezvoltarea echilibrului si a integrării. După ce a luat zeci de interviuri pentru a afla viziunile oamenilor asupra prosperitătii, ea a descoperit că majoritatea dintre ei, indiferent de averea acumulată, simt o reală lipsă în ceea ce priveste bunăstarea.

Utilizând o abordare nouă, Gawain critică tendinta occidentală de a echivala banii cu fericirea, încurajând cititorii să îsi examineze dorintele în mod onest, până la adevăratele cauze si motivatii, si să le separe de năzuintele false si dependente.

Majoritatea oamenilor echivalează prosperitatea cu banii – dacă ar avea mai mulţi bani, ar prospera. În această explorare nouă a împlinirii de sine, Shakti Gawain, o adevărată pionieră a dezvoltării personale, ne arată capcanele unui asemenea mod de gândire – numeroasele feluri în care oamenii, indiferent de bogăţia lor, descoperă în cele din urmă că banii nu reuşesc să le ofere adevărata mulţumire.

Cu ajutorul poveştilor despre prosperitate şi al exerciţiilor de autoexplorare, Gawain demontează relaţia de tip cauză-efect pe care cei mai mulţi oameni o construiesc în jurul banilor şi a fericirii, fără să ignore rolul important pe care banii îl joacă în vieţile noastre. Ea ne provoacă să acordăm atenţie celor mai profunde aspiraţii ale inimii şi sufletului nostru şi să învăţăm cum să le împlinim în viaţa noastră de zi cu zi.

Gawain pune sub lupă filozofia materialistă, gândirea populară de tip New Age, precum si punctul de vedere transcendent-spiritual. La nivelul individului, adevărata prosperitate se traduce prin echilibru, satisfactie personală si relatii împlinite. Scriind cu căldură, umor si compasiune, autoarea americană sugerează cititorilor o serie de exercitii practice si eficiente pentru a crea prosperitatea deplină, a avea relatii satisfăcătoare si pentru a fi fericit, indiferent de bunurile materiale si situatia financiară.

Gawain nu neagă valoarea si utilitatea banilor, dar nici nu le acordă importanta pe care acestia par să o aibă în cadrul societătii. Autoarea arată, în fond, modalitatea în care oamenii să identifice aspectele lipsite de echilibru din propriile vieti. Gawain demonstrează că prosperitatea este experienţa de a avea din abundentă ceea ce avem nevoie şi dorim cu adevărat. Cum să creezi adevărata prosperitate reprezintă cu sigurantă o carte must-have pentru toti cei care vor să depăsească limitele constrângătoare impuse de bani.

Cunoscută pentru clasica ei carte Vizualizarea Creativă, Shakti Gawain este o autoritate recunoscută pe plan internaţional în domeniul dezvoltării personale şi al conştiinţei. Autoarea unor cărti bestseller pentru mai bine de douăzeci si cinci de ani, Shakti a ajutat mii de indivizi să îsi dezvolte o constiintă mai largă si să aducă echilibrul în propriile vieti.

Shakti Gawain, un guru foarte iubit în domeniul dezvoltării personale şi al conştiinţei, a scris numeroase cărti deja considerate clasice printre cărtile motivationale. Titlurile care au făcut-o celebră sunt: Vizualizarea Creativă, Cum să trăiesti în lumină, Calea Transformării, Patru Niveluri ale Vindecării si Cum să îti dezvolti intuitia. Cărtile sale s-au vândut în peste 10 millioane de exemplare si au fost traduse în peste treizeci de limbi. Împreună cu Marc Allen, autoarea americană a înfiintat New World Library Publishing Company.

Prin intermediul seminariilor si cărtilor ei, Shakti îi ajută pe oameni să se vindece pe fiecare nivel al fiintei — spiritual, mental, emotional si fizic— si să ajungă la propria întelepciune interioară. Împărtăsind ideile si practicile care au ajutat-o cel mai mult de-a lungul vietii, ea reuseste să-i ghideze pe altii spre un trai mai plin de constiintă si de sens.

Shakti Gawain oferă programe de discuţii şi conduce workshopuri atât în Statele Unite, cât şi în multe alte ţări. De asemenea, conduce programe de retragere spirituală si cursuri intensive. Shakti Gawain locuieşte în Mill Valley, California, şi în Hawaii.

CUPRINS:

INTRODUCERE

CAPITOLUL ÎNTÂI
Ce este prosperitatea?

CAPITOLUL DOI
Trei puncte de vedere despre prosperitate

CAPITOLUL TREI
Banii sunt oglinda noastră

CAPITOLUL PATRU
înţelegerea polarităţilor

CAPITOLUL CINCI
Explorarea contrariilor

CAPITOLUL ŞASE
Dezvoltarea echilibrului şi integrării

CAPITOLUL ŞAPTE
Aspiraţie şi aparţinere

CAPITOLUL OPT
Paşi către adevărata prosperitate

CAPITOLUL NOUĂ
0 conversaţie cu Shakti

CAPITOLUL ZECE
Poveşti despre prosperitate

BIBLIOGRAFIE

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec