Cum sa cream o relatie spirituala - Un ghid de dezvoltare si fericire, pentru cuplurile aflate pe cale (ediție revizuită)

Cum sa cream o relatie spirituala - Un ghid de dezvoltare si fericire, pentru cuplurile aflate pe cale (ediție revizuită)
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 112
Format: 14x20

DESCRIERE

„Nu exista maestru mai bun pe planeta decât partenerul nostru de viata, atunci când îmbratisam menirea spirituala a relatiei noastre.”

Acest ghid simplu, dar profund, va va ajuta sa va luati un angajament realist fata de partenerul vostru si sa dezvoltati o experienta comuna, care sa va hraneasca relatia. Veti învata cum sa comunicati fara sa va învinuiti unul pe altul si cum sa va oferiti unul altuia spatiul în care sa va dezvoltati si sa va exprimati ca persoane individuale. Întelegând cum va reflectati unul pe celalalt, veti începe sa va asumati responsabilitatea pentru propriile gânduri, sentimente si actiuni si sa practicati împreuna iertarea, zi de zi.

# „Paul Ferrini este un învatator important al noului mileniu. Citirea lucrarii sale a reprezentat o mare trezire pentru mine.” Iyanla Vanzant

„Aceste cuvinte întruchipeaza toleranta, spiritul universal, iubirea si compasiunea – pietre de hotar ale Învataturilor Adevarate. Paul Ferrini este un Kahlil Gibran modern – poet, mistic, vizionar, marturisitor al adevarului.”
# Larry Dossey, medic

„Aceste cuvinte va pot inspira sa creati în viata voastra schimbari care pot transforma lumea cu adevarat.”
# Neale Donald Walsch

„Paul Ferrini ne conduce, cu maiestrie si curaj, dincolo de rusine, învinovatire si atasament, înspre ranile noastre si adâncurile iertarii de sine. Cuvintele sale trebuie citite, în mod obligatoriu, de catre cei care sunt gata sa si preia responsabilitatea propriei lor vindecari.”
# John Bradshaw

„Minunatele carti ale lui Paul Ferrini ne arata cum sa pasim, usor si cu bucurie, pe planeta Pamânt.”
# Gerald Jampolsky, medic

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0537 sec