Cum ne mantuieste Dumnezeu

Cum ne mantuieste Dumnezeu
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 240
Format: 13x20
Categoria: Religie

DESCRIERE

Cum ne mantuieste Dumnezeu. Sfaturi de urmat pentru toata vremea - Sf. Ioan de Kronstadt

Izvorul intelepciunii cuprinse in aceasta carte este sfantul Ioan, facatorul de minuni din Kronstadt, cunoscut intregii lumi ortodoxe ca unul dintre uriasii Bisericii vremurilor moderne.

Numeroasele lui carti de invatatura, scrise cu caldura, profunzime si simplitate, sunt una dintre comorile cele mai de pret ale literaturii duhovnicesti ruse.

Mitropolitul Veniamin Fedcenkov, care a fost apropiat al multor drepti si cuviosi ai Rusiei de dinaintea revolutiei bolsevice si de dupa aceasta, cunoscandu-l personal pe sfantul Ioan si slujind impreuna cu el, a ales din invataturile lui raspunsuri la numeroasele intrebari care ii framanta de obicei pe crestini.

Concise si pline de limpezime, ele ofera fiecaruia nu numai cunostintele necesare spre mantuire, ci si insufletirea harica ce da putere spre aplicarea lor in viata de zi cu zi.

Fragmente din carte:

Cine ne impiedica pe noi tot timpul sa fim cu Dumnezeu?

Doamne, eu zilnic traiesc indepartarea de la Duhul Tau prin placerile vietii, care ma omoara, ma intuneca, ma chinuie cu desertaciunea…

Cum trebuie sa ne rugam?

Doamne! Da sa nu ma incred in mine, ca fiind cel mai bun dintre oameni, ci sa ma gandesc ca sunt cel mai rau dintre toti, si sa nu judec pe nimeni, ci pe mine sa ma judec cu severitate…

De ce „ne paraseste” uneori Dumnezeu?

Dumnezeu Il ia uneori de la noi pe Duhul Sfant pentru a vedea si lupta (lucrarea) noastra personala…

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec