Cum am devenit Maestru Vol. 2

Cum am devenit Maestru  Vol. 2
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 120

DESCRIERE

Cum am devenit Maestru. Vol. 2. Renasterea – Arhatan


…dincolo de tumultul vieţii cotidiene, este pacea interioară cea care ar trebui să prevaleze în trăirile noastre de zi cu zi, chiar şi în mijlocul acestui furnicar neobosit care este oraşul.

Cu toate că putem avea îndrumare din partea cuiva, chiar şi cu un grad sporit de vigilenţă asupra propriilor trăiri şi decizii, există riscul de a face greşeli, mai ales când parcurgem calea spirituală.

Şi atunci când astfel de lucruri se întâmplă, ne sancţionăm singuri prin însăşi Legea Cauzei şi a Efectului, care oricum există şi acţionează permanent.

Dar dacă după ce greşim, ne recunoaştem această eroare in decizia, alegerea sau fapta personala atunci avem şi posibilitatea de a ne redresa şi a ne continua astfel drumul spiritual.

Căci trebuie să ştiţi că odată ce mergem pe calea spirituală şi se întâmplă să facem greşeli, sancţiunile pe care singuri ni le atragem sunt mult mai dure decât dacă am greşi în plan lumesc.

Este la fel de evident că trăind în mijlocul unei societăţi de consum, plină de tot felul de tentaţii, vicii, ispite, provocări şi posibilităţi de tot felul, atât în bine, atât în sens pozitiv, cât şi în sens negativ, evoluţia spirituală în plan individual este supusă la o serie întreagă de factori care ne încearcă din plin voinţa, răbdarea, perseverenţa şi nu în ultimul rând priceperea de a depăşi asemenea chestiuni cu care fiecare dintre noi ne confruntăm aproape zilnic…


CUPRINS:

Partea I. Un pas catre intelepciune

Partea a II-a. Vechiul sine, departe de mine

Partea a III-a. Renastere din propria cenusa

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0161 sec