Cum am devenit Maestru. Vol. 1

Cum am devenit Maestru. Vol. 1
Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 126
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Cum am devenit Maestru. Vol. 1 - Arhatan

…cum am devenit Maestru este o naraţiune bazată pe întâmplările, trăirile, atitudinile şi nu în ultimul rând interacţiunile cu lumea spirituală petrecute în viata personajului acestei cărţi, aşa cum descrie autorul lucrării de faţă.

A te raporta întotdeauna la propriul spirit, prin prisma tuturor situaţiilor prin care treci în viaţă, constituie acea cheie magică pe care personajul cărţii a descoperit-o şi a folosit-o pentru elevarea sa spiritual, îndreptându-se către o evoluţie spirituală neaşteptată.

Parcurgând paginile acestei cărţi ce conţine o captivantă şi emoţionantă descriere a evoluţiei protagonistului cărţii ca fiinţă umană întrupată, veţi înţelege în cele din urmă că o asemenea evoluţie este posibilă pentru orice om trăitor pe Pământ... Contele Incappucciato

Fragmente din carte:

…se pare totuşi că, în ciuda dezvoltării tehnologiei şi ştiinţei, oamenii nu sunt mulţumiţi de felul în care trăiesc. Fiecare caută răspunsuri la problemele cu care se confruntă, fiecare încearcă să găsească soluţii de a ieşi din situaţiile neplăcute în care deseori intră din neatenţie, ignoranţă, greşeală sau pentru că pur şi simplu nu ştiu cum să facă acel lucru.

Societatea noastră modernă, plină de tot felul de aparate care ne uşurează aparent existenţa din punct de vedere al confortului, nu reuşeşte deocamdată să facă saltul evolutiv necesar pentru a conştientiza faptul că fiecare individ uman are în interiorul său nu numai un suflet şi un mental, aşa cum psihologia modernă dezvăluie oricui la ora actuală, dacă e necesar, ci şi un spirit care locuieşte în chiar trupul de care ne servim zilnic în activităţile noastre.

O asemenea realitate încă este privită cu circumspecţie, chiar şi de către cei care studiază spiritualitatea sau practică o tehnică esoterică sau alta.

Şi asta se întâmplă deoarece îţi trebuie un anumit grad de trezire a conştiinţei pentru a-ţi percepe spiritul ce locuieşte în corpul fizic.

Aceasta este o viziune oarecum mistică asupra unei realităţi ce există, indiferent cine şi ce şi cum crede, dar trebuie spus că la ora actuală, când energii cosmice colosale vin spre Pământ din imensitatea Căii Lactee, asemenea atitudini ale oamenilor tind să se schimbe.

Unii se trezesc mai lent, alţii mai accelerat, depinde de structura fiecăruia cum răspunde la asemenea influenţe galactice.

Dacă privim lucrurile atât pe ansamblu, cât şi în sens individual, există în momentul de faţă, când citiţi aceste rânduri, oameni care se trezesc spiritual şi înţeleg ce se întâmplă în lume, îşi înţeleg trăirile şi percep mai amplu anumite fenomene subtile spirituale, care se petrec la nivelul planetei noastre sau în plan personal.

Sunt oameni care vin cu o zestre spirituală acumulată în multe vieţi în care au făcut foarte multe sacrificii, vieţi în care s-au străduit să se descopere pe ei înşişi, chiar dacă de la o viaţă la alta, în ciclul întrupărilor, voalul uitării se aşterne în conştiinţă.

Sunt mulţi asemenea oameni pe Pământ, şi unora dintre aceştia, datorită faptelor lor din vieţi îndepărtate, li se deschid percepţiile într-un mod atât de accelerat, şi evoluează atât de repede în înţelegerea realităţilor spirituale, încât ei înşişi uneori rămân uimiţi de paşii parcurşi pe cărarea dificilă a spiritualităţii.

Desigur că mulţi dintre aceşti oameni care se trezesc sunt ajutaţi de spirite superioare din simplul motiv că unii dintre asemenea treziţi spiritual au anumite misiuni în viitor, pentru care trebuie să se pregătească din timp.

Pentru că este binecunoscut faptul că evoluţia spirituală cere timp, răbdare şi pricepere, discernământ şi dedicare, aspecte care se obţin destul de dificil în lupta cu egoul uman format şi educat prin tot felul de scheme sociale, imprimate atât de adânc în comportamentul fiecăruia.

În această carte, pe care eu personal am găsit-o ca fiind minunată din punct de vedere al sincerităţii relatărilor autorului legată de personajul cărţii, veţi putea să regăsiţi fiecare dintre voi câte un segment în care vă veţi recunoaşte aşa cum poate eraţi cândva, la începutul drumului spiritual propriu.

Vă veţi recunoaşte într-o măsură mai mică sau mai mare în trăirile personajului cărţii, care sunt trăirile inerente oricărui om care, aflat pe calea spirituală, se regăseşte pe sine, cu ajutorul unui îndrumător spiritual, trăiri care duc la revelaţii personale şi dezlegări ale unor întrebări fundamentale pentru existenţa fiecăruia dintre noi.

Vă veţi regăsi fiecare dintre voi, aşa cum aţi pornit la început pe această cale, din poziţia aparentă de om obişnuit, care înţelege că are un destin şi pentru asta trebuie să înţeleagă de ce şi pentru ce a venit în această lume, şi că uneori aţi dorit să spargeţi pur şi simplu această barieră lumească, care vă condiţionează în foarte multe feluri şi dincolo de care se află libertatea spirituală, libertatea adevărată a fiinţei umane…

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.054 sec