Culegere de teste grila 2012

Culegere de teste grila 2012
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2012
Pagini: 158
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Numărul mare de studenţi, dar şi dorinţa firească de a fi cât mai obiectiv în evaluarea profesională, a determinat ca, în ultimii ani, să se recurgă tot mai frecvent la examinările semestriale şi anuale prin intermediul testelor grilă.

Utilizarea unei asemenea metode de verificare nu împietează cu nimic asupra obligaţiei naturale a studentului de a se pregăti prin studiu individual intens în vederea găsirii răspunsurilor corecte şi adecvate legislaţiei în vigoare.

În opinia noastră, o astfel de evaluare îl poate convinge pe student de obiectivitatea examinatorului, precum şi de posibilitatea îndreptării eventualelor erori.

Prin prezenta lucrare, dorim să venim în întâmpinarea studenţilor de a-i adapta cu o astfel de evaluare, de a se obişnui cu diversele formulări şi grade de dificultate. Întrebările sunt formulate în concordanţă cu programele analitice şi cu reglementările în vigoare la data apariţiei volumului.

Suntem convinşi că o astfel de lucrare le poate folosi studenţilor şi în procesul de autoevaluare pe care ar trebui să şi-l facă singuri de-a lungul fiecărui semestru parcurs.

Prof. univ. dr. Romulus Gidro

Date tehnice

Titlu: Culegere de teste grila
Pret: 25, 00 RON
ISBN: 978-973-127-801-8
Format: A5 14, 5 x 20, 5
Pagini: 158

Autor: Romulus Gidro, Dragos Chilea, Daniela Valea, Brindusa Marian, Kajcsa Andreea
Publicat de: Editura Universul Juridic
Colectia: II. Cursuri universitare
Data aparitiei Aprilie 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec