CSR vector. Decizii. Decizii. Decizii. Cum alegi sa cresti?

CSR vector. Decizii. Decizii. Decizii. Cum alegi sa cresti?
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2011
Pagini: 298
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Data aparitiei: Septembrie 2011


Descriere: "CSR-ul" va deveni în următorii ani o disciplină axată pe riscuri, care estimează valoarea financiară reală a reputaţiei.

Companiile e bine să regândească maniera în care planifică dezvoltarea produselor, aprovizionarea, marketingul şi vânzările propriu-zise, ţinând cont de impactul pe care îl au asupra mediului şi aşteptările partenerilor de interes.Poţi îmbunătăţi orice atunci când ai o atitudine potrivită, responsabilitate socială integrată în strategia de business, angajaţi determinaţi, clienţi şi furnizori mulţumiţi şi capital de bunăvoinţă din partea comunităţilor în care eşti prezent.Felul în care gândeşti evoluează în modul în care acţionezi sau reacţionezi. Nu uita, totul depinde de ceea ce alegi să faci şi cum să faci!

Responsabilitatea Socială este un domeniu tânăr care evoluează rapid şi multe lecţii continuă să fie învăţate atât de către începători, cât şi de lideri. În mod clar există companii care au înţeles rolul acesteia, au început să culeagă beneficiile şi să-şi manevreze competitorii, livrând în acelaşi timp valoarea socială şi de mediu. De asemenea, organizaţiile româneşti au oportunitatea de a aplica câteva dintre aceste lecţii în cadrul contextului lor de business şi, Luminiţa, cu experienţa sa multidisciplinară, este unic poziţionată pentru a face asta.

"Nicolas Ceasar, Head of Sustainability Practice, Ashridge Business School"

Luminiţa Oprea este unul dintre cei mai distinşi practicieni la nivel mondial, care înţelege că "a fi bun este bine pentru business", că reputaţia în afaceri este totul şi că Responsabilitatea Corporatistă este principala disciplină strategică pentru a construi şi evidenţia o afacere, o economie şi o societate durabilă.
Ultima sa carte examinează noi trenduri şi tehnici pentru a crea propunerile de valoare esenţiale, pentru a înţelege ce înseamnă o afacere durabilă şi pentru a evidenţia acest lucru faţă de toţi partenerii de interes.
Spre deosebire de multe alte cărţi pe acest subiect, lucrarea de valoare a Luminiţei nu pune în discuţie numai "CE", dar explică într-un mod uşor de înţeles "CUM" se face.

"Rob Challis, CEO, Tangent Synergy Ltd."

Actuala eră "eco2soc" a crizei economice şi ecologice alături de parametrii sociali ai acestora, poate fi văzută ca un apel de urgenţă pentru supravieţuire, prin politici active de CSR. Responsabilitatea Socială nu este nimic mai mult decât un plan de a schimba lumea, doar că acesta este, probabil, cel mai realist. Personal, nu cunosc altă persoană în lumea asta care să poată explica şi materializa această viziune mai bine decât Luminiţa Oprea.

"Yannis Freris, Director al Grupului de lucru pe CSR al Asociaţiei Europene a Directorilor de Comunicare (EACD) şi Director Comunicare Corporatistă şi Dezvoltare Durabilă, GEFYRA"

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.044 sec