Criminalitatea organizata in dreptul penal roman si italian

Criminalitatea organizata in dreptul penal roman si italian
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2012
Pagini: 353
Format: 14,5x20,5
Categoria: Penal

DESCRIERE

Abordand fenomenul infractionalitatii organizate si combaterea acestuia, lucrarea incanta prin structura sa coerenta si logica.

Optand pentru o expunere a problemelor analizate specifica metodei comparative, autoarea reuseste sa puncteze elementele de asemanare si pe cele de diferentiere dintre cele doua legislatii nationale, subliniind eventualele surse comune.

Valoarea lucrarii Criminalitatea organizata in dreptul penal roman si italian este sporita de opiniile proprii exprimate de autoare, argumentate intr-un stil clar, cursiv si concis, dovedind originalitate, stapanire deplina a limbajului de specialitate juridic si reale aptitudini de cercetator.

Totodata, se impune semnalarea evaluarii critice realizata de autoare asupra legislatiei prezente si viitoare si a interesantelor propuneri de lege ferenda.

Dispunand de aceste calitati, lucrarea Criminalitatea organizata in dreptul penal roman si italian se dovedeste utila nu numai din punct de vedere teoretic, constituind o importanta sursa de documentare asupra legislatiei italiene, ci si un instrument util de lucru pentru practicienii dreptului, in cadrul activitatilor de cooperare judiciara.

Date tehnice

Titlu: Criminalitatea organizata in dreptul penal roman si italian
Pret: 38, 00 RON
ISBN: 978-973-127-873-5
Format: A5 14, 5 x 20 cm
Pagini: 353

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0247 sec