Crimele Revolutiei

Crimele Revolutiei
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2010
Pagini: 544
Format: 13x20

DESCRIERE

Cartianu se afla în slujba dusmanilor. (Ion Iliescu)

Cu volumul „Crimele Revolutiei", Grigore Cartianu face o incursiune necrutatoare în trecutul României, investigând o galerie întreaga de diversionisti ai Revolutiei: „Ion Iliescu, Silviu Brucan, generalul Nicolae Militaru. Plus linia a doua: Cico Dumitrescu, Mihai Lupoi, Dan Martian, Alexandru Stark, Teodor Brates, George Marinescu. Plus generalii sovietofili reactivati de Militaru chiar în acele zile de foc. Plus zecile de mii de «turisti» sovietici aflati în misiune în România", marturiseste autorul.

Grigore Cartianu afirma: Daca m-as ocupa doar de prezent, mi s-ar spune: vai de capul tau, nu esti în stare sa elucidezi nici acum, dupa 21 de ani, misterele Revolutiei. Ma pasioneaza si trecutul, si prezentul în aceeasi masura.

Atâta doar ca de prezent se ocupa o armata de specialisti, iar de trecut - aproape nimeni. si nu e vorba despre un moment oarecare din trecut, ci despre cel mai mare macel din România ultimilor 50 de ani.

Va reamintesc cifrele reci din decembrie '89: 1.116 morti si aproape 5.000 de raniti. O crima în masa, comisa de ucigasi cu sânge-rece.

Acestia s-au folosit de fantoma lui Ceausescu pentru a umple tara de cadavre. Scopul? Puterea. S-au catarat pe cadavre ca sa ia puterea.

Cuprins:Crimele Revolutiei"

- Marea Revolutie Sovietica din Decembrie
- Ei au tras în noi dupa 22!
- Generalul Militaru, spionul ucigas
- Ultima zi la editura, întâia noapte la Putere
- Brucan, ideologul minciunii
- Lupoi si biscuitii GRU
- Voican, revolutionarul Securitatii
- Atacul atomic al lui Cazimir Ionescu
- Cico, supremul impostor
- Sibiu: Operatiunea „securisti = teroristi"
- Diversionistii de la TVR
- FSN, made in URSS
- Masacrul de la Otopeni
- Chemarea trupelor sovietice
- Nicu Teroristu'
- Cazul Nuta - Mihalea
- Moartea lui Trosca
- Libienii din Pantelimon
- Turistii sovietici de la Valea Rea
- Cadoul otravit al Revolutiei: KGB-ul la putere
- Moartea vine în pantaloni scurti

Fragment: Crimele Revolutiei, Grigore Cartianu

„Ion Iliescu a plecat din Casa Scînteii mult dupa fuga lui Ceausescu. Prudent, el a vazut la televizor deschiderea Televiziunii, cu sceneta Caramitru-Dinescu. A dat câteva telefoane si a plecat.

În câteva ore, „emanatul" a bifat punctele esentiale în dobândirea puterii: TVR, MApN, sediul CC al PCR. Plus consultari telefonice cu sovieticii.22 Decembrie 1989, ora 12.09. Ceausescu era evacuat cu elicopterul de pe sediul CC al PCR. În zona celor care „lucrau" pentru înlaturarea regimului se astepta semnalul.

El a venit prin Televiziune: „Dictatorul a fugit!". Era asteptat noul lider, înlocuitorul lui Ceausescu. Câtiva stiau cine este si ce hram poarta. Cei mai multi au fost nevoiti sa-l accepte. Si asta pentru ca lucrurile erau deja clare. Complotul lucra si astepta momentul. La fel si Iliescu, director al Editurii Tehnice, care în acea dimineata, de 22 decembrie 1989, se afla la slujba.

Aparent, ca orice „om al muncii". Potrivit propriei declaratii, în dimineata zilei de 22 decembrie, Ion Iliescu se afla în biroul sau de la etajul 7 al Casei Scînteii.

Venise la serviciu ca într-o zi obisnuita, cu tot cu coloana de securisti care îl supraveghea. Micile neplaceri ale vietii de complotist..."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0658 sec