Crima de mantuiala

Preț: 45,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 352
Format: 15x22

DESCRIERE

O AMENINŢARE CU ŞANTAJ…

declanşează o aventură pe viaţă şi pe moarte când reprezentantul unui studio de film apelează la detectivul Mallory. Acţiunea începe atunci când în apartamentul lui Derek Walden, directorul casei de producţie, dau buzna doi indivizi înarmaţi. Iar iţele poveştii se încurcă din ce în ce mai tare.

PETE ANGLICH, AGENT SUB ACOPERIRE…

al echipei de combatere a traficului de droguri se trezeşte mahmur cu noaptea-n cap. O surpriză îl aşteaptă în propria locuinţă. Un bărbat într-un costum roşu închis şi pălărie panama vrea să facă neapărat rost de bani. De banii altora. Urmează, desigur, o poveste cu focuri de armă, victime, eroi şi toate celelalte ingrediente.

O CABANĂ VECHE…

din zona rurală a Angliei este scena cu care se deschide o altă proză scurtă, plină de suspans. În jurul unei femei cu piele „dulce şi sălbatică, precum florile de câmp de pe o vale însorită“ se ţese o intrigă din care se nasc întâmplări cu final imprevizibil.

UN CÂINE POLIŢIST…

devine protagonistul unei încurcături din care nimeni nu mai iese cum a intrat. Isobel a dispărut din locuinţa ei din San Angelo, părăsindu-şi mătuşica drăgălaşă pentru lumea cazinourilor şi a cluburilor de noapte. La dispariţia ei, intră în scenă un detectiv şi o mulțime de personaje pestriţe. Începe cursa contra cronometru.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0168 sec