Creierul drept în țara creierelor stângi

Creierul drept în țara creierelor stângi
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 216
Format: 13x20

DESCRIERE

Cum se explică faptul că unele persoane au o mulțime de idei, gândesc diferit, ies din tipare, detestă rutina, se ocupă de mai multe lucruri simultan, sunt înzestrate cu un deosebit simț al umorului, dar în același timp suferă că nu seamănă cu cei din jur și că fac totul diferit faţă de ceilalţi? De ce se simt – și de cele mai multe ori chiar sunt – respinse de anturaj, în condițiile în care visează la o lume armonioasă, încearcă să fie utile și vor să facă parte din proiecte din care toți să aibă de câștigat?

Cel mai probabil că fac parte din categoria „creierelor drepte“: cu o minte hiperactivă, atipici, inovatori, intuitivi, hipersensibili, sunt diferiți de cei care își folosesc mai ales emisfera stângă a creierului și care sunt mai lenți, mai analitici și se bazează mai mult pe logică. În ciuda talentelor cu care sunt înzestrați, de foarte multe ori dau greș în mediile profesionale unde există reguli și proceduri, dar și ierarhii bine stabilite.

Te regăseşti în descrierea de mai sus? Cartea de față te va ajuta să înțelegi cum funcționezi, să îţi gestionezi optim cariera, relațiile cu cei din jur și, mai ales, să fii apreciat la adevărata ta valoare. Un capitol special este dedicat psihologilor, managerilor şi directorilor de resurse umane, care vor învăța astfel cum să atragă, să integreze şi să valorifice potenţialul acestor profiluri deosebit de creative şi inventive.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0498 sec