Creierul din burtă - descoperiri ştiinţifice recente şi sfaturi practice pentru o sănătate mai bună

Creierul din burtă - descoperiri ştiinţifice recente şi sfaturi practice pentru o sănătate mai bună
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8560-37-3
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 176
Format: 13x20

DESCRIERE

Burta ascunde o comoară a organismului: un al doilea creier. In timp ce creierul de sus gândeşte, se proiectează pe sine şi reflectează, cel de jos, populat de miliarde de neuroni, veghează asupra digestiei şi, în acelaşi timp, joacă un rol major în formarea emoţiilor. încă şi mai surprinzător, activitatea burţii ar influenţa personalitatea şi alegerile noastre, făcându-ne, după caz, timizi sau curajoşi.
   Aceste descoperiri dau mari speranţe din punct de vedere terapeutic. Există indicii că boli grave precum sindromul Parkinson s-ar naşte şi s-ar dezvolta în creierul de jos înainte de a-l afecta pe cel de sus.
   Cartea de faţă trece în revistă aceste descoperiri fascinante şi propune o serie de sfaturi practice pentru a ne ajuta să ne înţelegem mai bine organismul şi să ne controlăm starea de sănătate.
   Autorii analizează oportunitatea unor regimuri alimentare şi metode terapeutice precum administrarea de probiotice, tipuri de respiraţie, metode de masaj abdominal şi hipnoză. în acelaşi timp, abordează subiectul alăptării şi explică ce efect are laptele matern sau, după caz, laptele praf asupra nou-născuţilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec