Corp, sexualitate si psihoterapie

Preț: 22,95 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-4681-4
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 304
Format: 13x20

DESCRIERE

Cum poate iubirea sa vindece? Ce faci cind vechi frustrari rabufnesc pe neasteptate? Cum afli daca in spatele fanteziilor tale nu se ascund de fapt abuzuri sexuale sau emotionale aparent uitate? Bine-cunoscutul psihoterapeut Bebe Mihaescu raspunde la aceste intrebari, aratind cum diferitele experiente de viata ne influenteaza sexualitatea si oferind solutii practice pentru depasirea inhibitiilor, a temerilor sau a eventualelor traume. Celor interesati, autorul le propune tehnici de respiratie, relaxare, hipnoza, autohipnoza, meditatie, autoobservatie, precum si interventii corporale, de la tai chi si yoga la exercitii de stretching.

Din cuprins:
Universul anatomic • Modele culturale erotice • Psihosomatica si probleme sexuale • Sexualitate si trauma • Bolile cu transmitere sexuala si universul psihic • Gimnastica zilnica pentru articulatii (mobilitate) si elasticitate musculara

Capitolul VI, „Gimnastica zilnica pentru articulatii (mobilitate) si elasticitate musculara”, a fost elaborat de Andreea Roxana Linu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0172 sec