Cooperarea judiciara internationala in materie penala 2012

Cooperarea judiciara internationala in materie penala 2012
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2011
Pagini: 344
Format: 17x24
Categoria: Penal

DESCRIERE

Cooperarea judiciară internaţională în materie penală, reglementată prin Legea nr. 302/2004, constituie o provocare de maximă actualitate în domeniul dreptului, atât datorită importanţei, cât şi complexităţii pe care le implică, cu consecinţe pe plan naţional şi internaţional.

La elaborarea cursului s-a ţinut cont nu numai de lucrările juridice fundamentale în cadrul cooperării judiciare internaţionale în materie penală, dar şi de impactul produs în practica judiciară de unele soluţii adoptate de Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, Curtea Constituţională, precum şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în recursurile în interesul legii, subliniindu-se necesitatea interpretării prevederilor legale vizate, în spiritul acestor hotărâri.

Cursul de Cooperare judiciară în materie penală este destinat, în principal, studenţilor de la cursurile de zi, precum şi celor care urmează învăţământul universitar deschis la distanţă, dar este în acelaşi timp şi un instrument util pentru practicieni.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.056 sec