Contractul incheiat prin mijloace electronice in reglementarea din Noul Cod Civil

Contractul incheiat prin mijloace electronice in reglementarea din Noul Cod Civil
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 392
Categoria: Civil

DESCRIERE

Data aparitiei: Ianuarie 2013


Prezenta opera abordeaza contractul incheiat prin mijloace electronice in lumina noului cod civil si, pune in evidenta, particularitatile de implementare in dreptul intern a directivelor europene in materie.

Comertul electronic este intr-o continua crestere atat la nivel mondial, cat si in Romania, avand dimensiuni transfrontaliere. Exista particularitati de transpunere in dreptul roman a directivelor europene relevante, insa in Romania lipsesc o doctrina si o jurisprudenta bogate pe aceasta tema.

Lucrarea Contractul incheiat prin mijloace electronice abordeaza contractul incheiat prin mijloace electronice in lumina Noului Cod civil si pune in evidenta particularitatile de implementare in dreptul intern a directivelor europene in materie. Este rezultatul unei cercetari stiintifice cuprinzatoare a doctrinei romanesti si internationale si evidentiaza o abordare originala a tematicii, din prisma legislatiei actuale, cu scopul de a raspunde multor intrebari practice legate de faza contractuala a comertului electronic.
Date tehnice

Titlu: Contractul incheiat prin mijloace electronice
Pret: 49,90 RON
ISBN: 978-606-180-130-5
Format: A5
Pagini: 392

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.056 sec