Contractele civile - in noul Cod Civil Contine teste grila conform noului Cod civil. Editia a III-a revazuta si adaugita

Contractele civile - in noul Cod Civil Contine teste grila conform noului Cod civil. Editia a III-a revazuta si adaugita
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 438
Categoria: Civil

DESCRIERE

Cursul Contractele civile abordeaza cu claritate institutiile fundamentale ale contractelor civile si constituie o interpretare a prevederilor noului Cod civil, prin raportarea acestora la actuala legislatie, dar si prin trimiteri la literatura de specialitate, la opinii generate de noul cod. Demersul autorului a fost fundamentat pe analiza noilor prevederi, prezentarea individuala a reglementarilor fiecarui contract civil, precum si prin introducerea unor modele de contracte civile in ultimul capitol.

Pentru a veni in intampinarea cititorilor, cursul este prevazut cu un sistem de teste grile, in conformitate cu noul Cod civil.

Prin aceasta maniera de prezentare,cartea permite cititorului aprofundarea contractelor civile, dobandind astfel un preview al institutiilor dreptului civil, in lumina noului Cod civil. Lucrarea Contractele civile vine atat in sprijinul practicienilor dreptului, cat si al celor care se pregatesc pentru examenele de an sau de licenta ori al celor care vor sustine admiterea sau definitivatul in profesii juridice.
Date tehnice

Titlu: Contractele civile - in noul Cod Civil
Pret: 60,00 RON
ISBN: 978-973-127-933-6
Format: Academic
Pagini: 438

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec