Contractele civile. Contine grile conform Noului Cod civil In Noul Cod civil, editia a II-a revazuta si adaugita

Contractele civile. Contine grile conform Noului Cod civil In Noul Cod civil, editia a II-a revazuta si adaugita
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 424
Format: 17x24
Categoria: Civil

DESCRIERE

Cursul Contractele civile abordează cu claritate institutiile fundamentale ale contractelor civile şi constituie o interpretare a prevederilor noului Cod civil, prin raportarea acestora la actuala legislatie, dar şi prin trimiteri la literatura de specialitate, la opinii generate de noul cod.

Demersul autorului a fost fundamentat pe analiza noilor prevederi, prezentarea individuală a reglementărilor fiecărui contract civil, precum şi prin introducerea unor modele de contracte civile în ultimul capitol.

Pentru a veni în întâmpinarea cititorilor, cursul este prevăzut cu un sistem de teste grile, în conformitate cu noul Cod civil.

Prin această manieră de prezentare, cartea permite cititorului aprofundarea contractelor civile, dobândind astfel un preview al institutiilor dreptului civil, în lumina noului Cod civil.

Lucrarea Contractele civile vine atât în sprijinul practicienilor dreptului, cât şi al celor care se pregătesc pentru examenele de an sau de licentă ori al celor care vor sustine admiterea sau definitivatul în profesii juridice.

Date tehnice

Titlu: Contractele civile. Contine grile conform Noului Cod civil
Pret: 45,00 RON
ISBN: 978-973-127-601-4
Format: Academic 17x24 mm
Pagini: 424

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.057 sec