Contractele civile. Contine grile conform Noului Cod civil

Contractele civile. Contine grile conform Noului Cod civil
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2011
Pagini: 412
Format: 17x24
Categoria: Civil

DESCRIERE

Data aparitiei: Septembrie 2011


Descriere: Cursul "Contractele civile" abordează cu claritate instituţiile fundamentale ale contractelor civile şi constituie o interpretare a prevederilor Noului Cod civil, prin raportarea acestora la actuala legislaţie, dar şi prin trimiteri la literatura de specialitate, la opinii generate de Noul Cod.

Demersul autorului a fost fundamentat pe analiza noilor prevederi, prezentarea individuală a reglementărilor fiecărui contract civil, conceperea unui sistem de verificare a cunoştinţelor - tip grilă, precum şi prin introducerea unor modele de contracte civile în ultimul capitol.

Prin această manieră de prezentare, cartea permite cititorului aprofundarea contractelor civile, dobândind astfel un preview al instituţiilor dreptului civil în lumina Noului Cod civil.

Lucrarea "Contractele civile" vine atât în sprijinul practicienilor dreptului, cât şi al celor care se pregătesc pentru examenele de an sau de licenţă, ori al celor care vor susţine admiterea sau definitivatul în profesiile juridice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.039 sec