Contestatia la executare in materie civila. Cu referiri la Noul Cod de procedura civila. Tomul 18

Contestatia la executare in materie civila. Cu referiri la Noul Cod de procedura civila. Tomul 18
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2011
Pagini: 450
Format: 14,5x20
Categoria: Civil

DESCRIERE

Data aparitiei: August 2011


Descriere:

Monografia "Contestaţia la executare în materie civilă" este de un incontestabil interes teoretic, dar şi practic, iar actualitatea unei atari abordări nici nu poate fi pusă la îndoială, contestaţia la executare fiind una dintre cele mai importante instituții ale executării silite.

Autorul cercetează instituţia contestaţiei la executare nu doar în considerarea legislaţiei actuale, ci şi în perspectiva Noului Cod de procedură civilă. Această abordare îi conferă lucrării un accentuat caracter contributiv.

Valoarea contributivă a lucrării nu se limitează însă la o atare abordare, întrucât cercetarea realizată este aprofundată şi temeinică şi în considerarea legislaţiei și jurisprudenţei actuale.

Lucrarea "Contestaţia la executare în materie civilă" se remarcă printr-o documentare adecvată, bibliografia folosită de autor este dintre cele mai semnificative şi reprezentative.

Menţionăm, în mod deosebit, folosirea unei doctrine străine relevante şi referirile frecvente la jurisprudenţa CEDO în materie.

Prof. univ. dr. Ioan Leş

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.065 sec