Consiliere si dezvoltare personala, manual pentru clasa a V-a - Ramona Buzgar - Buzgar, Ramona

DESCRIERE

 Volumul de fata este conceput in conformitate cu sugestiile metodologice si de continut ale programei scolare pentru disciplina Consiliere si dezvoltare personala pentru clasa a V-a (anexa la O. M. nr 3393/28. 02. 2017)

Dintotdeauna, oamenii si-au dorit sa evolueze. Caile urmate au fost diverse, dar tinta, mereu aceeasi - valorificarea potentialului creator.

Nicio tinta nu poate fi insa atinsa fara o cunoastere prealabila a ceea ce suntem si, mai ales, fara a deveni constienti de resursele care ne vor inlesni parcursul. Cunoasterea de sine ar trebui sa devina, asadar, si pentru tine, o prioritate. Nu te gandi ca esti abia la primii pasi pe drumul vietii, iar timpul iti este aliat. Niciodata nu este prea devreme sa pornesti in calatorie.

Volumul Consiliere si dezvoltare personala reprezinta un ghid al primilor pasi pe drumul tau spre autocunoastere. Special la aceasta disciplina este tocmai faptul ca vei invata despre tine. E nevoie doar sa-ti acorzi atentie si sa manifesti dorinta de a descoperi, treptat, cine esti.

Nr. de pagini: 112
Anul aparitiei: 2017
Autori: Ramona Buzgar, Elena Carstocea, Monica H. Columban, Dorina Kudor, Lenuta Sfirlea

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Manuale Scolare clasa a V-a

Created in 0.019 sec