Consiliere si dezvoltare personala, manual pentru clasa a V-a - Madalina Radu (Contine CD cu editia digitala)

DESCRIERE

De 6 ani, auxiliarele editurii noastre in domeniul consilierii si dezvoltarii personale au fost realizate de o echipa tanara de specialisti in psihologie si pedagogie, formatori, autori de auxiliare, ghiduri metodologice si manuale scolare. MANUALUL CONSILIERE SI DEZVOLTARE PERSONALA al Editurii PARALELA 45, declarat castigator cu cel mai mare punctaj, la de manuale pentru clasa a V-a din acest an, imbina experienta didactica extrem de valoroasa a autorilor cu exigentele noii programe scolare.

Autorii si-au propus un manual prietenos, clar construit, care respecta arat programa in vigoare, cat si particularitatile de varsta ale elevilor carora li se adreseaza. Manualul pe care vi-I oferim va invita sa pasiti impreuna cu elevii dumneavoastra in cea mai frumoasa calatorie, aceea a descoperirii de sine. Aceasta calatorie va va aduce si le va aduce elevilor imagini, ganduri, sentimente, invataturi despre sine dar si despre Activitatile de invatare cuprind exercitii de autodescoperire, jocuri si exercitii practice care il vor ajuta pe elev sa descopere ca este unic(a), ca are un tezaur de resurse personale, sa faca fata situatiilor dificile, sa comunice eficient, sa ia o decizie si cel mai important lucru sa aiba incredere in el (ea).

Intreg manualul este construit in jurul constituirii portofoliului personal, sugestie pe care o veti regasi in cadrul fiecarei lectii, marcata sugestiv de exercitiul Ce am aflat despre mine? Tot buchetul de informatii despre sine se va regasi in povestea Eu la sfarsitul clasei a V-a, care va incheia calatoria din clasa a V-a, pregatind-o pe cea din clasa a VI-a.

Nr. de pagini: 88
Anul aparitiei: 2017

Autori: Ciocalteu Ioana Andreea; Florea Robert Florin; Radu Madalina; Stanculescu Aurelia

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.052 sec