Confesiunile unor spioni

Confesiunile unor spioni
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 300
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Data aparitiei: august 2011

Ce s-ar putea afla într-un Munte din România situat undeva în proximitatea orasului Brasov si considerat de Geto-Daci drept lacas al zeului suprem Zamolxe? Un buncar antiatomic, nedetectat si nedetectabil de satelitii timpului nostru, construit de niste exploratori extraterestri humanoizi din care descind terranii. În interiorul acestui buncar descoperit de ofiterii de Securitate prin anii '80 se afla si niste holograme ce prezinta adevarata, galactica si demult uitata istorie a humanoizilor terrani, care nu au stramosi comuni cu maimutele. O istorie veche de peste un miliard de ani terestri.

Romanul apare în luna iulie 2011. Cu tot regretul, va anunt, dragi prieteni, ca nu voi organiza o lansare de carte deoarece am motivele mele, cumva obscure. Chiar nu am nici un chef de dispute cu d-nii si d-nele notrim. Deoarece cartea aceasta ataca esenta credintei lor religioase nesanatos de idolatre. Ar putea sa fie afectati, eventual, si fii/fiicele Hagarei, cei care se considera mostenitorii legitimi ai Patriarhului Avraam. Si e mai bine sa fiu prudenta. Prudenta conditioneaza Succesul mai mereu.

Religiile idolatre vor dispare într-un interval mai mic sau mai mare de timp. Nu se stie cât va dura procesul de iluminare al terranilor închinatori la idoli/icoane. Dar vor dispare cu siguranta, fiind înlocuite cu o Credinta foarte stiinsifica într-un Creator al Universului unic si incorporal. Crestinii vor trebui sa îsi reformeze din temelii religia, renuntând la Trinitate, deoarece nici chiar fondatorul spiritual al acestei religii, Jeshua ben Josef din Nazaretul Galil-ului nu a pretins vreodata ca D-zeu Ar fi Parintele sau biologic, doar spiritual (rugaciunea Avinu Malkeinu, cea tradusa si interpretata prost de crestini).
AUTOAREA.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.018 sec