Conexiunea Lira – Pamant si Constiinta Colectiva a Sufletelor Lirane

Conexiunea Lira – Pamant si Constiinta Colectiva a Sufletelor Lirane
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 83
Format: 13x20

DESCRIERE

Carte organizată sub formă de întrebări și răspunsuri, cu privire la legătura dintre civilizațiile de pe Pământ și cele din constelația Lira, unde a avut loc primul Mare Experiment din acest Univers, la care o parte dintre noi au participat în calitate de co-creatori. Informațiile prezentate sunt structurate folosind modelul realităţii cu 12 densități și oferă atât o perspectivă specifică densității a 8-a, cât și o serie de amănunte interesante despre una dintre primele civilizații din acest Univers local.

La ora actuală avem multe piese de puzzle de recuperat din istoria propriului suflet, a sistemelor stelare și a civilizațiilor prin care am trecut vreme de zeci de milioane de ani. Cunoaștem numai o porțiune minusculă (și controversată) a vastei istorii pe care o avem ca suflete apărute din Dumnezeu. Pe măsură ce oamenii încep să își reamintească fragmente din vieți anterioare trăite pe alte planete și în alte tipuri de corpuri, precum și să intuiască faptul că unele idei din filmele considerate science-fiction sunt inspirate dintr-o realitate mai cuprinzătoare, literatura de acest gen va depăși stadiul unei simple curiozități, în anii de transformări planetare masive prin care trecem chiar în timp ce citim aceste rânduri.

Sunteți invitați la o călătorie fascinantă, care vă poate trezi unele amintiri aflate în memoria individuală a propriului suflet.Cuprins:

Introducere
Perioada mea de channeling
Conectarea cu sinele multidimensionale
Cum funcţionează conexiunea
Relaţia cu liranii


Transmisiunile mediumnice lirane

Începuturile Lirei şi naşterea omenirii
Alfa-draconienii
Mai multe informații despre Lira (planeta Chak’ta)
Istoria Pământului
Învăţături despre unime, sincronicitate, densităţi mai înalte şi suflet
Informaţii suplimentare de la celelalte sine multidimensionale ale mele
Încheiere

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0173 sec