Conducta de milioane. Ediţia a IV-a Oricine îşi poate construi o conductă de venit permanent în noua economie

Conducta de milioane. Ediţia a IV-a Oricine îşi poate construi o conductă de venit permanent în noua economie
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 144
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Obiectivul meu, atunci când am scris această carte, a fost acela de a vă învăţa strategiile pe care oamenii bogaţi le-au folosit timp de secole întregi pentru a crea şi a acumula bogăţii.

Chiar dacă aţi fi cunoscut aceste strategii în 1900, cel mai probabil, nu aţi fi avut banii sau legăturile necesare pentru a le aplica în mod profitabil. Dar, în prezent, lucrurile stau cu totul altfel, iar informaţiile pe care vi le voi oferi vă vor ajuta să obţineţi succesul pe care l-aţi dorit dintotdeauna.

Veţi învăţa de ce siguranţa locului de muncă este o iluzie… şi de ce conductele veniturilor suplimentare oferă ADEVĂRATA SIGURANŢĂ.“

Burke Hedges

Oamenii trăiesc de la un salariu la altul, muncind din ce în ce mai mult, numai pentru a-şi asigura lucrurile necesare supravieţuirii. De ce? Pentru că au căzut în capcana de a-şi da timpul pe bani. Acesta este modelul pe care ni l-au arătat părinţii noştri şi în care am ajuns să credem orbeşte.

Nu ne-au învăţat însă că există o alternativă: aceea de a munci o dată şi a fi plătiţi permanent, construind conducte de venit suplimentar. Pentru că toţi dispunem de resursa numită timp, eforturile noastre se pot concentra asupra valorificării şi transformării acestuia în resurse financiare. Dacă la această ecuaţie adăugăm puterea internetului, reuşita afacerii e sigură.

Burke Hedges provine dintr-o familie de imigranţi latino-americani, care au decis să trăiască în Statele Unite după instaurarea dictaturii de stânga a lui Fidel Castro.

După absolvirea facultăţii de drept, Burke Hedges s-a hotărât să-şi dezvolte propria afacere. În prezent, el conduce o serie de companii care se dezvoltă rapid în zona Tampa Bay.

Este autorul a numeroase cărţi, dintre care la Curtea Veche Publishing au mai apărut: afacerea-de-vis.com (2003) şi Marketing la indigo (2007).

Burke Hedges s-a dedicat exclusiv răspândirii mesajului liberei iniţiative şi al dezvoltării personale prin apariţii pe scenă, prin cărţi şi casete.

Colecție: Cărţi-Cheie

Titlu original: The Parable of the Pipeline. How Anyone Can Build of Ongoing Residual Income in the New Economy

Traducător: Rocsana Niţă

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2013

Număr pagini: 144

Format: 13,00 × 20,00 cm

ISBN: 978-606-588-513-4

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec