Condimente și plante aromatice

Preț: 32,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor: Patricia Alexandra Pop
Editura: House of Guides
Anul publicării: 2011
Pagini: 136
Categoria: Gastronomie, Alimentatie
DESCRIERE
Asezonarea este o artă, nu o știință exactă, cu formule stricte. Există, totuși, unele asocieri care merg „la sigur“. De exemplu, brânzeturile se potrivesc foarte bine cu chimenul, busuiocul, mărarul, menta, semințele de țelină, nucșoara, piperul sau ceapa de tuns.
Carnea de vită are cel mai bun gust când îi adăugăm dafin, ardei iute, curry, chimen, usturoi, măghiran, oregano, rozmarin, piper, cimbru sau tarhon…. Şi am putea continua pe multe pagini, dar, până la urmă, sunt chestiuni care depind de gustul și fantezia culinară ale fiecăruia.
Găsiți în acestă carte poveștile a 45 de condimente, plante aromatice și amestecuri de condimente, precum și 85 de rețete delicioase și… parfumate.
Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-Promoţii
-- 37,83 lei39,00 lei (-3%)
- 28,13 lei29,00 lei (-3%)
- 47,53 lei49,00 lei (-3%)
RECENZII