Concurs de admitere la INM si Magistratura 2013. Proba 3. Interviul. Etică şi deontologie judiciară. Ghid pentru sustinerea interviului

Preț: 44,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 280
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Visul oricărui absolvent al facultăţii de drept este să devină judecător sau procuror. Importanţa acestor profesii considerate drept elita lumii juridice si garanţiile unui statut de invidiat acordate de stat magistraţilor fac ca în fiecare an numărulconcurenţilor pentru ocuparea nobilei funcţii de judecător sau procuror să fie în creştere. Probele de concurs sunt cele mai importante si notele obţinute la fiecare dintre ele contează pentru clasamentul final al candidaţilor.

Îndrumarul de faţă este menit să ghideze candidaţii în a face faţă cu brio tuturor componentelor interviului pe care îl vor susţine în faţa comisiei de examinare.

Cum constituie materie obligatorie pentru auditorii de justiţie si pentru noii magistraţi recrutaţi si dată fiind importanţa acesteia în evoluţia ulterioară a unui magistrat, prezenta publicaţie poate fi utilizată ca material bibliografic si de judecătorii si procurorii în funcţie.

Din cuprins:
- Interviul ca probă de concurs
- Metodologia privind organizarea si desfăşurarea
- interviului de admitere
- Dileme ale eticii judiciare
- Principiile de la Bangalore
- Profilul magistratului în sistemul juridic din România
- Ghidul european cu privire la etica si conduita procurorilor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1963 sec