Competitia pentru viitor

Competitia pentru viitor
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 288
Format: 17x24
Categoria: Management

DESCRIERE

Din volumul Competitia pentru viitor managerii afla cum pot schimba domeniile in care isi desfasoara activitatea. Gary Hamel si C.K. Prahalad arata cititorului ce trebuie sa faca firma lui in prezent pentru a putea ocupa maine o pozitie de frunte intre companiile concurente. Subliniind faptul ca secretul dobandirii intaietatii pe piata viitorului consta in formularea unui punct de vedere propriu cu privire la ocaziile de maine si in crearea capacitatilor care sa permita exploatarea lor, autorii dau o semnificatie cu totul noua atributelor "strategic" si, implicit, "de succes".


"Hamel si Prahalad ridica intrebari carora managerii trebuie sa le gaseasca raspuns pentru a-si putea forma un punct de vedere despre viitor si a-si formula un plan care sa-i duca acolo... Este un stimulent valoros si eficient pentru partizanii scolii radicale de management din zilele noastre. "
John Byrne, Business Week


"[Hamel si Prahalad] cauta sa reabiliteze strategia punand, in esenta, pe baze noi practica in domeniu. Competitia pentru viitor este menita sa stea alaturi de lucrari despre strategie apartinand unor titani precum Michael E. Porter si Henry Mintzberg."
Polly Labarre, Industry Week


Competitia pentru viitor este o carte provocatoare, surprinzatoare si, mai ales, captivanta. Ea readuce curajul, indrazneala si dramatismul in domeniul strategiei. Transformations

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.028 sec