Comicpedia Peste 5000 de citate amuzante

Comicpedia Peste 5000 de citate amuzante
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 420
Format: 13x20
Categoria: Diverse

DESCRIERE

„Am fost cel mai aproape de un «ménage à trois» când am ieşit cu un schizofrenic“ (Rita Rudner). „Anglia e singura ţară din lume unde mâncarea este mai periculoasă decât sexul“ (Jackie Mason). „Belgia? O ţară întemeiată de englezi ca să-i enerveze pe francezi“ (Charles de Gaulle). „Îl plătim mai mult decât face, dar merită“ (Samuel Goldwyn). „Când te laudă un critic, te simţi ca şi cum călăul ţi-ar spune că ai un gât frumos“ (Eli Wallach).

Des MacHale, matematicianul pasionat de colecţionarea vorbelor de duh, reintră în atenţie cu o recoltă nouă, impresionantă ca dimensiuni: peste patru mii de citate strânse cu un surâs în colţul gurii. Printre cotizanţi întâlnim actori, sportivi, oameni politici, scriitori, oameni de ştiinţă, arhitecţi, muzicieni etc. De la Winston Churchill la Joan Rivers, de la Germaine Greer la Pablo Picasso şi de la Mae West la Arturo Toscanini, ei confirmă că umorul e bun conducător de inteligenţă şi că ziua în care nu ai râs e o zi ratată.

Traducere de Radu ParaschivescuDes MacHale

La universitatea din Cork exista un matematician de tot rasul, il cheama Des MacHale si nu este doar profesor, ci si antologator al vorbelor cu dichis. In ochi ii joaca un licar hatru, iar in minte i se invart mii de citate – unele idioate, altele delicioase, insa absolut toate de un haz nebun. Des MacHale le culege rabduliu si jovial, dupa care le asaza intre coperte si le trimite la tipar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec