Codul penal si codul de procedura penala Ad litteram. Actualizat 24 septembrie 2012

Codul penal si codul de procedura penala Ad litteram. Actualizat 24 septembrie 2012
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 460

DESCRIERE

Data aparitiei: Octombrie 2012


Prezenta lucrare cuprinde dispozitiile Codului penal si cele ale Codului de procedura penala actualizate pana la data de 24 septembrie 2012.

Codul penal si Codul de procedura penala – Ad litteram – Actualizat 24 septembrie 2012 se doreste a fi un instrument de lucru util prin gruparea ambelor acte normative intr-o singura lucrare, usor accesibila, cu trimiteri la recursurile in interesul legii si deciziile Curtii Constitutionale. De asemenea, pentru a veni in ajutorul cititorilor interesati de reperarea sediului materiei al anumitor institutii juridice, lucrarea dispune de un index alfabetic la finalul fiecarui cod.

Ingrijita de conf. univ. dr. Dan Lupascu, lucrarea Codul penal si codul de procedura penala cuprinde cele mai recente recursuri in interesul legii, decizii ale Curtii Constitutionale, precum si modificarile aduse prin Legea nr. 27/2012 (publicata in M. Of. nr. 180 din 20 martie 2012), Legea nr. 28/2012 (publicata in M. Of. nr. 189 din 22 aprilie 2012) si prin Legea nr. 63/2012 (publicata in M. Of. nr. 258 din 19 aprilie 2012).

Despre colectie

EDITURA UNIVERSUL JURIDIC, lider al pietei de carte juridica din Romania va propune o colectie care sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra - COLECTIA PRO LEGE - o colectie speciala dedicata legislatiei romane, si nu numai.

Cu un nou design, intr-o noua structura, dedicata sprijinirii activitatii dumneavoastra, in scopul unei bune cunoasteri a legislatiei interne, al clarificarii si elucidarii normelor legislative, Editura va propune in aceasta colectie o serie de lucrari care acopera principalele domenii de interes.

Consideram, asadar, oportun, in contextul legislativ actual, in care noile coduri vor genera o adevarata revolutie a sistemului juridic romanesc, sa venim in sprijinul dumneavoastra cu un proiect nou care sa ofere acces usor la legislatia interna.

Lucrarile noastre ofera informatii privitoare la ultimele modificari legislative, actele normative prin care s-au produs aceste modificari, precum si deciziile relevante al Curtii Constitutionale si recursurile in interesul legii care modifica legislatia. Avand in vedere aparitia pe piata a unor noi acte normative, si ne referim aici la noile coduri - unele neintrate in vigoare, semnalam prezenta unor lucrari comparative: noul cod - vechiul cod, unde sunt prezentate tabele de corespondenta intre articole.

Intelegand nevoia unei priviri globale asupra unui anumit domeniu, am selectat cele mai importante acte normative, pentru a le alatura codurilor, si a veni astfel in sprijinul dumneavoastra cu informatii cat mai complete.

Prin acest nou produs, prin comunitatea celor mai reputati autori angrenati in acest proiect, precum si cu avantajul experientei de peste 10 ani pe aceasta piata juridica, avem incredere ca vom deveni prima dumneavoastra alegere in materie de legislatie!
Date tehnice

Titlu: Codul penal si codul de procedura penala
Pret: 17,00 RON
ISBN: 978-973-127-920-6
Format: A5
Pagini: 460

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0152 sec